Τη σκηνή του διαγωνισμού της Eurovision 2023, που θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες στο Λίβερπουλ, αποκάλυψαν ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, πριν από τη στέψη του πρώτη ως μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την EBU, το βασιλικό ζεύγος ξεναγήθηκε, συνοδευόμενο από τον γενικό διευθυντή του BBC, στην «M&S Bank Arena» και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και τη δημιουργική ομάδα, που ετοιμάζουν τον χώρο ώστε να φιλοξενηθεί το μεγαλύτερο ζωντανό μουσικό γεγονός στον κόσμο. Στη συνέχεια, οι δυο τους κλήθηκαν να φωτίσουν και να αποκαλύψουν τη σκηνή της Eurovision 2023 μαζί με τον σκηνογράφο, καθώς και τους διευθυντές ήχου και φωτισμού.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συνομίλησαν, επίσης, με κάποιους από τους οικοδεσπότες του διαγωνισμού, μεταξύ των οποίων ήταν η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Hannah Waddingham και οι σχολιαστές του BBC Radio 2, Rylan και Scott Mills.

Τέλος, το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκαν τόσο με τη Mae Muller, την εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023, όσο και με τον μουσικό διευθυντή του φετινού σόου, Κότζο Σάμουελ.

Photo credits: EBU