Μπορεί για επαγγελματίες παίκτες πόκερ τα 12,1 εκατ. δολάρια να αποτελούν «απλώς» μια τεράστια νίκη, όμως για οποιονδήποτε άλλο κοινό θνητό θα έλυναν το πρόβλημα της ζωής του.

Αυτά τα χρήματα κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WSOP ο Ντάνιελ Γουάινμαν αφού πρώτα κατάφερε να πετάξει έξω 10.043 συμμετέχοντες!

Τόσο το ασύλληπτο αυτό ποσό, όσο και τα 93.399.900 δολάρια που παίχτηκαν συνολικά αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του WSOP.

Εκτός από το χρηματικό έπαθλο, ο Ντάνιελ Γουάινμαν κέρδισε και το υπερπολύτιμο βραχιόλι του WSOP Main Event που είναι φτιαγμένο από 500 γραμμάρια χρυσού 10 καρατίων, καθώς και 2.352 διάφορους πολύτιμους λίθους.

«Δεν έχω ιδέα. Μάλλον θα τα επενδύσω. Μάλλον δεν είναι η απάντηση που περιμένετε να ακούσετε, αλλά είμαι αρκετά προσεκτικός με τα χρήματα μακριά από τα τραπέζια του πόκερ» δήλωσε ο Γουάινμαν στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε.

πόκερ

«Η σημερινή ημέρα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του πόκερ», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του World Series of Poker, Τάι Στιούαρτ σε δελτίο τύπου μετά τη νίκη του 35χρονου.

«Μετά από 17 χρόνια, αναδείξαμε τον νικητή του μεγαλύτερου Main Event στην ιστορία του WSOP. Το να παρακολουθείς την εμφατική νίκη του Ντάνιελ ανάμεσα σε 10.043 συμμετέχοντες, ήταν το λιγότερο θεαματικό».

Ο Στίβεν Τζόουνς ήταν ο παίκτης που τερμάτισε δεύτερος, κερδίζοντας 6,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τρίτος ήρθε ο Άνταμ Ουόλτον που έβαλε στην τράπεζα 4 εκατομμύρια δολάρια.