Πόσες και πόσες φορές δεν σας έχει τύχει την ώρα που απολαμβάνετε την ταινία σας και τρώτε τα ποπ κορν σας, να σας κολλήσει ένα σκληρό κομμάτι καλαμπόκι ανάμεσα στα δόντια.

Σύμφωνα με το Live Science αυτό έπαθε κι ένας Βρετανός ηλικίας 41 ετών ονόματι Άνταμ Μάρτιν. Χάζευε μπροστά από την τηλεόραση, όταν ένα κομματάκι ποπ κορν σφήνωσε και του χάλασε τη διάθεση. Ο Μάρτιν έκανε αυτό ακριβώς που θα κάναμε όλοι μας. Πάλεψε να το βγάλει αρχικά με τη γλώσσα και εν συνεχεία με ό,τι βρήκε μπροστά του.

Επιστράτευσε από καπάκι στυλό και οδοντογλυφίδα, μέχρι σύρμα και μεταλλικό καρφί αλλά… τζίφος.

δόντια

Αφού δεν τα κατάφερε και παράτησε την προσπάθεια, ο Μάρτιν είδε ότι πολύ γρήγορα εμφάνισε πονόδοντο. Δεν πήγε όμως στον οδοντίατρο κι αυτή του η απόφαση αποδείχθηκε πολύ λανθασμένη. Άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα όπως εφίδρωση το βράδυ, κούραση και έντονους πονοκεφάλους.

Όταν πια αποφάσισε να επισκεφθεί γιατρό, άκουσε με έκπληξη ότι είχε καρδιακό φύσημα και λίγο αργότερα εμφάνιση μια φουσκάλα αίματος σε δάχτυλο του ποδιού του.

Ο 41χρονος μπήκε τελικά σε νοσοκομείο με ενδοκαρδίτιδα καθώς η μόλυνση που είχε υποστεί προκάλεσε σοβαρή βλάβη στις βαλβίδες της καρδιάς του. Ο Μάρτιν υποβλήθηκε σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων βαλβίδων του και σήμερα θα φάει τα πάντα βλέποντας τηλεόραση εκτός από ποπ κορν…