Το να αναρωτιέται κανείς αν οι Καρντάσιαν και οι Τζένερ έχουν πειράξει κάτι πάνω τους, είναι σαν να αναρωτιέται αν ο ήλιος ανατέλλει εξ Ανατολάς ή εκ Δυσμάς. Μόνο η Κένταλ Τζένερ είναι σχετικά δύσκολη να την ψυχολογήσεις, αλλά είναι εμφανές πως έχουν πειράξει αρκετά πράγματα στην εξωτερική τους εμφάνιση όλες, σε σχέση με το πως ήταν πριν 10-12 χρόνια. Η Κάιλι Τζένερ είναι, μαζί με την Κλόε Καρντάσιαν, αυτή που έχει κάνει τις περισσότερες…αναπροσαρμογές.

Ποτέ μέχρι σήμερα όμως δεν είχε παραδεχτεί κάποια. Μέχρι που στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας στο Hulu, σε ένα στιγμιότυπο όπου μιλάει με την κολλητή της, την ομογενή Αναστασία Καρανικολάου, ακούγεται να παραδέχεται πως έχει κάνει προσθετική στο στήθος της σε ηλικία 19 ετών.

«Ξέρεις, έκανα και το στήθος μου πριν γεννήσω την Στόρμι. Και μέσα σε έξι μήνες αφού έκανα την Στόρμι, επειδή δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα έχω παιδί στα 20 μου, το στήθος μου ήταν ακόμα σε ανάρρωση. Είχα υπέροχο στήθος, φυσικά βυζιά, πραγματικά υπέροχα, τέλειο μέγεθος, τέλεια όλα και απλώς εύχομαι, προφανώς, να μην είχα κάνει ποτέ την επέμβαση».

Στη συνέχεια, η Κάιλι Τζένερ τόνισε ότι «θα σύστηνα σε όποια το σκέφτεται, να περιμένει μέχρι να κάνει παιδιά. Όσον αφορά στην κόρη μου, ναι θα ένιωθα άσχημα αν την έβλεπα να θέλει να κάνει κάτι στο σώμα της στα 19 της. Θέλω να πω ότι είναι το πιο όμορφο πλάσμα. Θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά και το καλύτερο παράδειγμα και θα ήθελα να είμαι εκείνη για να τα κάνω όλα διαφορετικά. Γιατί δεν θα ήθελα να πειράξω τίποτα».

Αυτή η παραδοχή της Κάιλι Τζένερ έρχεται για πρώτη φορά μετά από μια 8ετία στην οποία αρνείτο σε κάθε ευκαιρία ότι έχει κάνει κάποια προσθετική στο στήθος της.