Μία γυναικοκτονία συντάραξε τη Σλοβακία με ύποπτο ως δράστη έναν σεφ, ο οποίος φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του.

Πρόκειται για τον Τζόσεφ Χανούσκα, ο οποίος κατοικούσε μαζί με την Πατρίσια στη Σλοβακία. Η αστυνομία στη Μπρατισλάβα βρήκε στο διαμέρισμά τους, τα οστά της 48χρονης γυναίκας, καθώς και έναν κουβά με τα έντερα και άλλα όργανά της.

Το πτώμα της γυναίκας ήταν σκεπασμένο με ένα σεντόνι, πάνω στο οποίο, η αστυνομία βρήκε ένα βρετανικό διαβατήριο.

Οι γείτονες του ζευγαριού υποστήριξαν ότι συχνά άκουγαν τους καβγάδες τους, ενώ είπαν πως είχαν ακούσει αρκετές φορές τον Τζόσεφ Χανούσκα να απειλεί την Πατρίσια πως θα της «ξεριζώσει το κεφάλι».

Επίσης, ένας γείτονας ανέφερε ότι άκουγε συχνά τον Τζόσεφ Χανούσκα να της φωνάζει και να της λέει να μην ουρλιάζει.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος, την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας συγγενής έλαβε γραπτό μήνυμα απ’ το σεφ, που του έλεγε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σ’ ένα κελάρι, ενώ το Σάββατο κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 48χρονης.

Μετά τη σύλληψη του άνδρα, η αστυνομία είπε πως «Χάρη σε μια αυστηρή επιχειρησιακή έρευνα, συνελήφθη στην Μπρατισλάβα το απόγευμα της Παρασκευής, ένα άτομο το οποίο είναι ύποπτο για το εν λόγω έγκλημα».

Σημειώνεται δε, πως ο πατέρας του Τζόσεφ Χανούσκα εκτελέστηκε για τη δολοφονία δύο γυναικών. Το όνομά του ήταν Στέφαν Παντλ, ωστόσο είχε το παρατσούκλι «στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα».

Συνελήφθη το 1979 αφού σκότωσε δύο γυναίκες που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι. Ο ίδιος τους είχε ζητήσει να κάνουν σεξ και όταν εκείνες αρνήθηκαν, ο Παντλ στραγγάλισε τη μία με τη ζώνη του, πριν βιάσει και πνίξει την άλλη μέχρι θανάτου.

Με πληροφορίες από Daily Mail
Φωτογραφίες: pluska.sk