Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου και έρχεται από το 2671, έχει προβλέψει σε ένα βίντεο στο TikTok, 4 ημερομηνίες μέσα στο προσεχές διάστημα που θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη Γη.

Ο «TikTok time-traveler» επιστρέφει με μερικές πιο τολμηρές προβλέψεις για το καλοκαίρι, καθώς επέκρινε όσους τον κατηγορούν ότι είναι ψεύτικος. Μπορεί οι προβλέψεις του Eno Alaric να μην έχουν πραγματοποιηθεί όμως εκείνος συνεχίζει για το υπόλοιπο του 2023.

Αν και η εισβολή εξωγήινων της περασμένης εβδομάδας δεν φάνηκε να συνέβη, έχει δημιουργήσει 400.000 ακόλουθους που τον έχουν κολλήσει με τον λογαριασμό του στο TikTok. Στο τελευταίο του βίντεο έγραψε: «Σε όλους όσους πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικος, θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες.

  • Η πρώτη του πρόβλεψη είναι για την 30η Νοεμβρίου 2022. Τότε ισχυρίζεται ότι θα αποχαιρετήσουμε τη νύχτα, καθώς η έκρηξη ενός αστεριού θα φωτίζει για χρόνια τον ουρανό, μόλις το φως του φτάσει στη Γη.
  • Στη συνέχεια και συγκεκριμένα έπειτα από μερικές μέρες, στις 8 Δεκεμβρίου 2022 ένας μεγάλος μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη. Ο μετεωρίτης αυτός θα περιέχει νέους τύπους μετάλλων και εξωγήινα είδη.
  • Η επόμενη ημερομηνία που δίνει είναι στις 29 Ιανουαρίου 2023. Τότε πολλά είδη θα εμφανιστούν μεταλλαγμένα σε τεράστιες διαστάσεις. Όπως για παράδειγμα μία αράχνη ενός μέτρου, μυρμήγκι 30 εκατοστών και μια αρκούδα 5,5 μέτρων. Οι προβλέψεις του ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2023, όπου θα αναπαραχθεί ο πρώτος άνθρωπος από χιμπατζή.

Η πρόβλεψη της εβδομάδας

Συνέχισε εξηγώντας ότι τον Μάιο, ένα υποβρύχιο σύρθηκε ξαφνικά στον βυθό του ωκεανού. Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμη χειρότερα τον Ιούνιο. Ένα μέγα τηλεσκόπιο ανακάλυψε ότι ο ήλιος πρόκειται να εκραγεί – και ένα μεγάλο μαύρο αντικείμενο γίνεται ορατό μπροστά του. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έδωσε ο «TikTok time-traveler», φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι λίγο πιο κρύο από ό,τι περιμέναμε.

https://www.tiktok.com/@radianttimetraveler/video/7215034324414975278