Ένα βίντεο με τη δολοφονία της κατέγραψε μια 23χρονη κοπέλα στη Βραζιλία το περασμένο Σάββατο, σε μια υπόθεση που έχει γίνει πρώτο θέμα στη χώρα.

Ο δράστης και σύντροφός της υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς ότι δύο άτομα τους πλησίασαν με μια μοτοσυκλέτα και ο ένας πυροβόλησε την Ielly Alves, ωστόσο οι Αρχές οδηγήθηκαν στην αλήθεια και στο ποιος τελικά ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία, βλέποντας το βίντεο στο κινητό του.

Η 23χρονη Ielly διατηρούσε δεσμό με τον 27χρονο Diego Fonseca ωστόσο σύμφωνα με τη μητέρα της ήθελε να χωρίσουν και επρόκειτο να του το ζητήσει. Κανείς δεν γνωρίζει αν το έπραξε σε αυτή τους τη συνάντηση, η αλήθεια όμως είναι ότι στο βίντεο φαίνεται αρχικά ευδιάθετη. Ο Fonseca τη σημαδεύει με το όπλο κι αυτή γελάει και του μιλά όταν ακούγεται πυροβολισμός και η κοπέλα σωριάζεται στο πάτωμα.

Ο δράστης, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε, είπε αρχικά στην αστυνομία ότι ευθύνονται άλλοι για τον πυροβολισμό της Ielly, εντούτοις δεν κατάφερε να αποφύγει τις αντιφάσεις με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ψάξουν το κινητό του και να βρουν το επίμαχο βίντεο.

δολοφονία, Βραζιλία

Συγκλονιστικό είναι ένα μήνυμα που είχε στείλει φίλος της Ielly στην ίδια προειδοποιώντας τη για τους κινδύνους:

«Αν σε απειλήσει και σε πληγώσει ξανά πήγαινε στην αστυνομία. Έτσι συμβαίνουν οι περισσότερες γυναικοκτονίες. Κανείς δεν πιστεύει ότι ένα άτομο είναι ικανό μέχρι να δει ότι είναι νεκρό».