Ο Daniel Craig, όπως έχει κάνει γνωστό δεν κρατάει την περιουσία του για την οικογένεια του και προτιμάει να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε μια πράξη φιλανθρωπίας, λοιπόν, δώρισε 12.000 ευρώ σε τρεις πατεράδες που έχασαν τις κόρες τους, οι οποίες αυτοκτόνησαν.

Ο Andy Airey, Mike Palmer και Tim Owen οργανώνουν ένα ταξίδι 300 μιλίων στη μνήμη των θυγατέρων τους Sophie, Beth και Emily. Το ταξίδι «Three Dads Walking» θα γίνει με τα πόδια μεταξύ των σπιτιών τους στην Cumbria, το Greater Manchester και το Norfolk αντίστοιχα για να συγκεντρώσουν χρήματα για την εθνική φιλανθρωπική οργάνωση για την πρόληψη των αυτοκτονιών, Papyrus.

Οι τρεις του χαρακτήρισαν την κίνηση του ηθοποιού φανταστική, καθώς είναι κάτι που δεν περίμεναν. «Το μάθαμε χθες το πρωί, καθώς ο Mike και ο Tim ταξίδευαν στην Cumbria. Στείλαμε WhatsApp ο ένας στον άλλον από την έκπληξη», είπε ο Andy στον Guardian.

https://www.intronews.gr/6359-2-no-time-to-die-i-nea-tou-james-bond-spaei-rekor-sto-box-office

Το ταξίδι που θα κάνουν και η βοήθεια του Craig

«Μέχρι να φτάσουν, πήραμε ένα σημείωμα που έλεγε ότι ο Daniel Craig ήταν ευτυχής που έβαλε το όνομά του στην προσπάθεια – είναι μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά, αλλά στην πραγματικότητα μας ενθουσίασε ότι το άτομο που είναι ο πιο διάσημος ηθοποιός στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ήταν πρόθυμο να μας βοηθήσει».

Η τριάδα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, με στόχο να ολοκληρώσει την πρόκληση μέσα σε 15 ημέρες καλύπτοντας κατά μέσο όρο 20 μίλια την ημέρα. Μιλώντας τηλεφωνικά από τον Shap Fell στην Cumbria, έχοντας κάνει ήδη 14 μίλια, ο Airey είπε ότι η διάδοση της ευαισθητοποίησης γύρω από την αυτοκτονία ήταν η βασική αποστολή πίσω από την πρόκληση.

«Το κρίσιμο είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για την πρόληψη της αυτοκτονίας και να τους μυήσουν στο Papyrus, επειδή είναι ένας οργανισμός που μπορεί να βοηθήσει τους νέους να εξοπλιστούν για να αντιμετωπίσουν τις πιο σκοτεινές εποχές της ζωής μας. Θα σώσουμε ζωές ».

Οι τρεις τους έχουν γράψει συγκινητικά αφιερώματα στις κόρες τους, οι οποίες πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών. Η Σόφι αυτοκτόνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα το 2018 και η Έμιλυ και η Μπεθ πέθαναν τον Μάρτιο του 2020.

Η Σόφι περιγράφεται ως «αγέρωχη, με καλή διασκέδαση και ήταν πάντα σε θέση να χαμογελάσει», ενώ ο πατέρας της Έμιλι είπε ότι η κόρη του «έζησε τη ζωή της γρήγορα και ότι ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα χωρίς όρια ». Ο Palmer περιέγραψε την Μπεθ ως «απίστευτα δημοφιλής με την εξυπνάδα και τη διάθεσή της για τη ζωή».