Ένα σήμα για τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης (6/6), κινητοποίησε τις Αρχές και τίποτα δεν προμήνυε το θρίλερ με τον νεκρό 38χρονο άνδρα που ακολούθησε. Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καναβαρίου-Θίσβης, λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα. Αστυνομία και ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο, όπου όλα θύμιζαν πραγματικό τροχαίο.

Ωστόσο όταν οι διασώστες απεγκλώβισαν τον μοναδικό (;) επιβάτη του οχήματος διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι. Σημειωτέον πως ο εν τέλει ταυτοποιημένος άνδρας βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Μαζί με αυτόν βρέθηκε και ένα περίστροφο στα πόδια του, όπου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο σειριακός αριθμός ήταν δυσανάγνωστος. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν έχει γίνει προσπάθεια στο παρελθόν να ξυστεί ο αριθμός του όπλου, μία πάγια τακτική που ακολουθείται στις τάξεις του υποκόσμου.

Το στοιχείο όμως που προκάλεσε σοβαρότατες έως και έκρυθμες καταστάσεις, είναι το γεγονός πως ο 38χρονος ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι με έδρα τη Θήβα, αλλά και γιος πολύ γνωστού απόστρατου αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής και με θητεία στην ΕΥΠ.

Στο σημείο του σοκαριστικού περιστατικού (Πηγή: permissos.gr)

Και τα δύο παραπάνω στοιχεία έχουν προκαλέσει ένα όργιο φημών για το τι συνέβη τελικά το μοιραίο απόγευμα της Τρίτης. Ο συγκεκριμένος απόστρατος αξιωματικός είχε προκαλέσει εντυπώσεις με δηλώσεις του στον Τύπο, αφήνοντας αιχμές για πολιτικά πρόσωπα δίπλα στα οποία ο ίδιος είχε υπηρετήσει.

Παράλληλα όμως, η εταιρεία σεκιούριτι του 38χρονου είχε βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν δύο ηγετικά μέλη της είχαν πέσει νεκρά σε ενέδρα.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα πραγματικό θρίλερ με τον νεκρό άνδρα, η σορός του οποίου έχει ήδη μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροτομή, όπως και τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν ο 38χρονος χρησιμοποίησε μόνος του όπλο προκειμένου να αυτοκτονήσει, ή αν κάποιος τον πυροβόλησε με σκοπό να τον σκοτώσει.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)