Δε μπορεί να είναι τυχαίο ότι όλοι μιλάνε για την ευγένεια του. Δε μπορεί να είναι τυχαίο να αναγνωρίζουν όλοι πως απέχει σε αντίληψη από την πλειοψηφία. Ο Keanu Reeves είναι η επιτομή των ηθικών αξιών και σίγουρα η ζωή που έζησε, του έδωσε πολύτιμα μαθήματα. Για έναν άνθρωπο που έχει χάσει σε μικρή ηλικία τον κολλητό του, που είδε μέσα σε μερικά χρόνια να πεθαίνουν η γυναίκα, το παιδί και η αδερφή του, δεν είναι με τίποτα δεδομένο πως θα συμπεριφέρεται με τόσο ανοιχτή καρδιά.

Στο παρελθόν ο Reeves έχει δεχτεί τιμητικά σχόλια για το ότι όταν στέκεται δίπλα σε έναν άνθρωπο για να ποζάρουν για τους φωτογράφους, δεν απλώνει ποτέ τα χέρια του να τους πιάσει, από τη μέση αν είναι γυναίκα, από τους ώμους αν είναι άντρας. Του αναγνωρίζεται απ΄όλους πως σέβεται τα όρια του καθενός. Όπως του αναγνωρίζεται κι ότι είναι από τους πιο ευχάριστους και κουλ τύπους για να δουλεύεις μαζί του.

Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι συνεργάτες του σε όλες τις ταινίες του και δη στο τελευταίο John Wick. Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την τέταρτη ταινία του franchise, o Keanu Reeves κανόνισε μια συνάντηση με τους 4 stunts της ταινίας στο Le Bistrot Paul Bert στο Παρίσι, όπου γίνονταν τα γυρίσματα για μία σκηνή. Οι Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo και Li Qiang είδαν τον ηθοποιό να καταφτάνει με σακούλες μικρού μεγέθους στο μαγαζί και να τους τα δίνει.

Ο Keanu Reeves έκανε customised ρολόγια για τους 4 stunt doubles

Όταν τα άνοιξαν, βρήκαν όλοι τους ένα ρολόι Rolex Submariner αξίας 10.000 δολαρίων. Θα μπορούσε να μείνει εκεί ο Keanu Reeves και πάλι να τον αποθεώνουν. Όμως το κάθε ρολόι ήταν ειδική παραγγελία για τον καθένα, ενώ συμπεριέλαβε και μια κάρτα όπου τους ευχαριστούσε για τη συνεργασία και ήλπιζε να μην ξεχάσουν ποτέ πόσο όμορφα πέρασαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WATCHMANIA (@watchmania)

Σύμφωνα με το Game Rant, το John Wick 4 και το John Wick 5 γυρίζονται back to back, με το τέταρτο μέρος να είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον περασμένο Μάιο. Όμως κάτι η πανδημία, κάτι οι υποχρεώσεις του Keanu Reeves με το Matrix 4, πήγαν πολύ πίσω τον προγραμματισμό.