Η πρόσφατη εμφάνιση της Αντριάνα Λίμα το βράδυ της Τρίτης, έβαλε φωτιά στις φήμες που θέλουν το διάσημο μοντέλο και έναν από τους πιο διάσημους Αγγέλους της Victoria’s Secret, να έχει κάνει λίφτινγκ.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της Αντριάνα Λίμα στα social media

«Δεν θα είχα ιδέα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο» έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ άλλοι υπέθεσαν ότι το 42χρονο μοντέλο, μπορεί να είναι «ακόμα πρησμένη» από κάποια αισθητική επέμβαση, όπως ένα λίφτινγκ ή fillers. Ένας άλλος έγραψε: «Ωχ όχιιιιιι! Τι έκανε στο πρόσωπό της;!» ενώ άλλοι αναρωτιόντουσαν «Γιατί; Ήταν τέλεια πριν».

Κάποιοι άλλοι πάντως, έσπευσαν να την υπερασπιστούν και να καταδικάσουν τα «σκληρά» σχόλια. «Πήρε βάρος, αυτό είναι όλο. Εξακολουθεί να είναι 100 φορές πιο καυτή από οποιαδήποτε από εμάς» έγραψε μία θαυμάστρια με έναν άλλον να αναφέρει: «Ο κόσμος σε αυτά τα σχόλια έχει ξεχάσει πως λειτουργούν τα σώματά μας. Είναι άνθρωπος. Είναι μητέρα. Εξελισσόμαστε και το ίδιο κάνουν και τα σώματά μας».

Τί απάντησε η Αντριάνα Λίμα

Στο προσωπικό της λογαριασμό, η Αντριάνα Λίμα έσπευσε να απαντήσει και να δώσει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει λίφτινγκ.

Αντριάνα Λίμα λίφτινγκ

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς μιας έφηβης, δύο μικρών παιδιών, ενός δραστήριου αγοριού, ενός 1 έτους που μαραίνει να περπατάει και τριών σκύλων… ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» έγραψε με μια selfie χωρίς μακιγιάζ από την κουζίνα της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της λέγοντας ότι αυτή είναι η πραγματικότητα για πάρα πολλές μητέρες στον κόσμο. Το 2017, η Αντριάνα Λίμα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι «ήθελε ο κόσμος να κοιτάει πάντα πέρα από το πρόσωπο και το σώμα της». Πρόσφατα, δε, εξήγησε ότι η μητρότητα άλλαξε τα πάντα στη ζωή της και ότι η ίδια δεν έχει ως κέντρο βάρους της προσοχής της την ομορφιά αλλά τα παιδιά της.