Πριν λίγες ημέρες, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη στο πολυτελές γιοτ του, που ήταν παρκαρισμένο στις παρθένες ακτές της Ίμπιζα, μαζί με μία ξανθιά καλλονή, η οποία δεν είναι εντελώς άγνωστη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Επρόκειτο για την Arabella Chi, για την οποία γρήγορα τα ξένα δημοσιεύματα αναρωτήθηκαν αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.

Το 32χρονο μοντέλο, έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της στην 5η σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι, «Love Island», που προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV2. Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι και η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο συνδέεεται κατά κάποιο τρόπο με πρόσωπα από το εν λόγω ριάλιτι, αφού στο παρελθόν υπήρξαν φήμες πως είχε έρθει πολύ κοντά με την οικοδέσποινα του Love Island, Μάγια Τζάμα.

Όσο κι αν ο Τύπος ήθελε να βγάλει λαβράκι, πάντως, φαίνεται πως δεν συμβαίνει τίποτα με την Arabella Chi και τον Ντι Κάπριο, αφού η 32χρονη διατηρεί δεσμό με τον επιχειρηματία και φίλο του χολιγουντιανού σταρ, Ρίτσι Ακίβα.

Ποια είναι η Arabella Chi

Μπορεί η Arabella Chi να μην είναι σε σχέση με τον Ντι Κάπριο, ωστόσο η ίδια έχει ενδιαφέρον. Ξεκίνησε την καριέρα της στην βιομηχανία της μόδας σε ηλικία 18 ετών. Είναι μοντέλο και influencer στα social media, με πάνω από 1 εκατ. followers στο Instagram

Arabella Chi

Η 32χρονη στο παρελθόν έχει εκφράσει το πάθος της για την πυγμαχία και τη γιόγκα, ενώ έχει συνεργαστεί με brands όπως το My Protein UK και το Women’s Health. Εκτός από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, η Arabella Chi έχει περάσει και από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως Wonder Woman και Justice League.

Arabella Chi

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Arabella Chi αναρτά μόνο φωτογραφίες της με πόζες, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της, καθώς το προφίλ της είναι άκρως επαγγελματικό αφού προωθεί συγκεκριμένα brands.

*Φωτογραφίες / Instagram: ArabellaChi