Μόλις μία ημέρα μετά το δημοσίευμα που ήθελε την Τζίτζι Χαντίντ να έχει επικοινωνία με τον πρώην της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, και οι δυο τους να διασκεδάζουν ξανά, η Daily Mail προχώρησε σε μία αποκάλυψη. 

Για την ακρίβεια, οι παπαράτσι την «τσάκωσαν» να αποχωρεί από πάρτι στο Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου, παρέα με τον Κόουλ Μπένετ και οι δεν ήθελαν και πολύ να ξεκινήσουν οι πρώτες φήμες. Το 28χρονο μοντέλο και ο μουσικός παραγωγός επιβιβάστηκαν στο ίδιο SUV, με την Τζίτζι Χαντίντ να χαμηλώνει το κεφάλι προς τον φωτογραφικό φακό.

Τζίτζι Χαντίντ

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, προκαλούν ερωτήματα σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει με την Τζίτζι Χαντίντ και τον Ντι Κάπριο. Αναφορικά με πηγή που επικαλέστηκε το Us Weekly «Ο Λίο και η Τζίτζι Χαντίντ εξακολουθούν να μιλάνε κατά καιρούς και να βλέπονται αρκετά συχνά, κυρίως γιατί βρίσκονται στους ίδιους φιλικούς κύκλους».

Από την άλλη, πριν κυκλοφορήσει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη με την 25χρονη Ιταλίδα Vittoria Ceretti, στη Σάντα Μπάρμπαρα. 

Τζίτζι Χαντίντ

Το χρονικό του ειδυλλίου της Τζίτζι Χαντίντ και του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Οι πρώτες φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στην Τζίτζι Χαντίντ και τον Ντι Κάπριο ξεκίνησαν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί τον Σεπτέμβριο του 2022, στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

Όσοι γνώριζαν τότε τι συνέβαινε μεταξύ τους, έλεγαν πως «περνούν χρόνο μαζί και γνωρίζονται». Ωστόσο, για τον Ντι Κάπριο είχε μόλις περάσει μία εβδομάδα από τον χωρισμό του με την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Καμίλα Μορόνε.

Αργότερα, τον Νοέμβριο, εντοπίστηκαν να βγαίνουν από το ίδιο εστιατόριο, ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 τα δημοσιεύματα έγραφαν πως η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ντι Κάπριο χώρισαν. Όμως, τον Μάρτιο το ζευγάρι είχε μια συνάντηση, ενώ πέρασαν και χρόνο μαζί σε πάρτι, πριν τα Όσκαρ. 

Τον Ιούλιο η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ντι Κάπριο έβγαιναν ξανά ραντεβού, ενώ μια πηγή αποκάλυψε στο People πως «είναι προφανές ότι βλέπονται. Ίσως όχι αποκλειστικά, αλλά σίγουρα βγαίνουν ραντεβού».

*Φωτογραφίες: Instagram / Gigi Hadid