Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πήρε το γιοτ του, πήγε στην Ίμπιζα, αλλά όχι μόνος. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σε αυτή τη μίνι απόδραση, συνοδευόταν από την Μέγκαν Ρος. Το 22χρονο μοντέλο (μη ξεχνιόμαστε με την επαγγελματική προτίμηση του ηθοποιού) αποθανατίστηκε να μπαίνει στο γιοτ, ενώ την επόμενη μέρα εμφανίστηκε με άλλα ρούχα.

Αυτό, φυσικά, πυροδότησε τις φήμες πως ο Ντι Κάπριο και η Ρος έχουν μια πιο στενή επαφή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όχι. Πάντως, έχουν καταφέρει να στρέψουν τα βλέμματα και την προσοχή πάνω τους, αφού όλοι θέλουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ποια είναι η Μέγκαν Ρος

Γεννημένη το 2000 στο Yardley της Πενσυλβάνια, μπήκε από νωρίς στον χώρο της μόδας. Σε ηλικία 15 ετών υπέγραψε με το Women Management και έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες για τον Givenchy.

Μέγκαν Ρος
Μέγκαν Ρος

Η ομορφιά της Ρος και το ταλέντο της, όμως, την οδήγησαν να περπατήσει στην πασαρέλα για αξιόλογους σχεδιαστές όπως οι Alexander Wang, Chanel, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Versace κτλ. 

Το 2018, η Ρος αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαία νεοφερμένη» από το models.com, ενώ στην πορεία αποφάσισε να γίνει μέλος της IMG Models. Βέβαια, αυτή της η απόφαση συνοδεύτηκε από δικαστική διαμάχη με την Women Management, η οποία κατέθεσε μήνυση εις βάρος της για παραβίαση συμβολαίου και λαθροθηρίας. 

Η καριέρα της Ρος πάντως δεν επιβαρύνθηκε και συνέχισε να ακολουθεί ανοδική πορεία. Από το Παρίσι στο Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, έχει παρουσιάσει τα τελευταία σχέδια από αξιόλογους σχεδιαστές και θεωρείται ένα περιζήτητο πρόσωπο στον κόσμο της μόδας.