Όταν είχε έρθει στην Αθήνα ο Maluma τον περασμένο Μάρτιο, πλήθος κοριτσιών είχε μπει στη διαδικασία να πετάξει σουτιέν στη σκηνή και ο Λατίνος σουπερστάρ δεν τις είχε αφήσει παραπονεμένες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να είναι πιο λαϊκός και όχι τόσο λάτιν, αλλά είναι κορμί κι αλάτιν και στην καλοκαιρινή του περιοδεία κυκλοφορεί με φανελάκι και καπέλο για να κάνει το ούτως ή άλλως τρελαμένο γυναικείο κοινό, να τρελαθεί περισσότερο μαζί του.

Και στη συναυλία που έκανε στη Χαλκίδα χθες βράδυ, το κατάλαβε κι ο ίδιος πως έχει ένα πολύ πιστό γυναικείο fanbase. Κάποια στιγμή, καθώς τραγουδούσε στο Στην Αθήνα Μου και χόρευε ένα υποτυπώδες ζεϊμπέκικο (ιεροσυλία με φανελάκι ζεϊμπέκικο), κάποια κοπέλα μάλλον, από το κοινό, άπλωσε το χέρι της και του έδωσε το σουτιέν της.

Ο Αργυρός το πήρε, το σήκωσε και το έδειξε στο κοινό σαν να επρόκειτο για το λάφυρο του από τη βραδιά.

@idkkkk_.__

α ρε τυχιερακια🤯. #fy #foryou #fyp #argyroskonstantinos #argyros #soutien

♬ πρωτότυπος ήχος – 🐊

Εμείς προτείνουμε στο κοινό να μη μένει στα κλισέ, να το πάει κι ένα βήμα παραπέρα. Σε επόμενη συναυλία ας πετάξει κάποια το στρινγκ της σαν σφεντόνα στον Αργυρό. Κι αντίστοιχα κάποιος άντρας να ρίξει σε γυναίκα τραγουδίστρια το μποξεράκι του. Ιδανικά όχι αυτό που φοράει, αλλά ένα πλυμένο και μοσχομυρωδάτο. Μην είστε και βρωμιάρηδες ε..!

* Φωτογραφία: Δημήτρης Σκουλός/Nitro Magazine 2ο Τεύχος

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε στον γάμο του αδερφού του και συνεπήρε τους καλεσμένους

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα 5 τραγούδια που μας άρεσαν από τον καινούργιο του δίσκο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο περιοδικό Nitro: «Αν μια κοπέλα μου αρέσει, θα της το εκφράσω ακόμα κι αν είμαστε στο ΙΚΑ»