Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο, τον αδερφό Παύλο και τη σύντροφο του Άννα Μαρία Αναξαγόρου την Κυριακή. Ο τραγουδιστής έβαλε τα καλά του για την ιερή αυτή ημέρα και τράβηξε τα βλέμματα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε μετά τις 19:00 το απόγευμα στον Πύργο Μελισσουργού σε στενό κύκλο.

Οι εικόνες και τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, έδειξαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει στο γλέντι μετά τον γάμο. Μετά το μυστήριο φάνηκαν να διασκεδάζουν με τραγούδια και χορούς. Το ζευγάρι, που βρίσκεται σε σχέση 7 χρόνια, είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2021. Η πρώην Μις Κύπρος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε το προσκλητήριο του γάμου.

Και ο Αργυρός ανέβασε story στο Instagram του, καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ντυμένος με κουστούμι. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά και μια με την αδελφή και τον αδελφό του, ενώ περιμένουν τη νύφη. Ο ίδιος έχει ιδιαίτερη σχέση με τα αδέρφια του, ενώ την αδερφή του Κατερίνα, την είχε παντρέψει το 2018. Προς το παρόν είναι ο μόνος από τα τρίδυμα που παραμένει ανύπαντρος. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι χώρισε με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Στο παρελθόν ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για τα αδέρφια του και τον ξεχωριστό δεσμό που έχουν, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. «Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια στιγμή ήταν, πάντως στην ηλικία που άρχισα να καταλαβαίνω μας εξήγησαν οι γονείς μας πως ήρθαμε στον κόσμο. Άλλωστε, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες.

Είχαμε κατανόηση μεταξύ μας τα αδέλφια γιατί το ξέραμε από πολύ μικρά. Πάντα ήμασταν οι τρείς μας. Υπάρχουν στιγμές που σκεφτόμαστε έντονα ο ένας τον άλλον και αμέσως χτυπάει το τηλέφωνο».

https://www.youtube.com/watch?v=twF8PHy25Wc

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Emily Ratajkowski: «Kατά συρροή άπιστος» ο σύζυγός της – Οι φήμες την θέλουν να ζητά διαζύγιο

Ben Affleck και Jennifer Lopez επιβεβαίωσαν τον γάμο τους – «Τα καταφέραμε, ήταν αυτό που είχαμε ονειρευτεί»

Emilia Clarke: Μέρος του εγκεφάλου της «λείπει» μετά τα 2 ανευρύσματα – «Ανήκω στην μειοψηφία εκείνων που επιβίωσαν»