Αν έπρεπε να δώσουμε το στέμμα για την καλύτερη στολή που επιλέγουν οι διάσημοι για το Halloween, δικαιωματικά θα το δίναμε στην Χάιντι Κλουμ. Για εκείνη είναι μια παράδοση χρόνων να επιλέγει τα πιο περίεργα costumes, τα οποία για την τελική τους μορφή απαιτούνται πολλές ώρες. Όπως, μάλλον, χρειάζονται και πολλές ώρες για να ξεβαφτεί αργότερα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Είναι γεγονός πως κάθε τέτοια περίοδο, οι φανς του Ηalloween περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δουν την στολή της Χάιντι Κλουμ, η οποία έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Ξεπερνάει κάθε προσδοκία και σχεδόν κανείς δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί. Και φέτος, ξεπέρασε ξανά τον εαυτό της.

Η Χάιντι Κλουμ επέλεξε λοιπόν να ντυθεί ένα τεράστιο παγώνι, με ένα σμήνος φτερών να την συνοδεύουν. Αυτό το σμήνος απαρτιζόταν από δέκα ανθρώπους. Η ίδια, σε σχετικό βίντεο, φαίνεται να λεει trick or treat και αμέσως μετά να βλέπουμε την μεταμφίεσή της. Δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν βασίλισσα του Halloween πάντως.

Αξίζει όμως να κάνουμε ένα flashback σε όλα τα costumes που μας έχει χαρίσει η Χάιντι Κλουμ. Ιδού έξι από αυτά:

2022: Η Χάιντι Κλουμ ως σκουλήκι

Πέρυσι, η Χάιντι Κλουμ πήγε την μεταμφίεση σε άλλο επίπεδο. Το μοντέλο ντύθηκε ένα χοντρό σκουλήκι. Μία στολή που δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο οι προηγούμενες, αλλά έκανε εντύπωση. Η ίδια δε πόζαρε με την μακρόστενη ουρά της στο κόκκινο χαλί, με τον Τομ Κάουλιτς ντυμένος ως ψαράς.

2021: Η Χάιντι Κλουμ ως ζόμπι

Το 2021, το Halloween δεν γιορτάστηκε λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο η Χάιντ Κλουμ δεν μας άφησε παραπονεμένους. Έφτιαξε ένα μικρό βίντεο για το Instagram, με την ίδια να δείχνει τον τάφο τον δικό της και του Τομ και να εμφανίζεται μέσα στο φέρετρο, ανάβοντας έναν αναπτήρα και ουρλιάζοντας. «Οι νεκροί θα αναστηθούν από τους τάφους τους», ακούγεται στην αφήγηση, με την ίδια να σέρνεται έξω από τον τάφο της με σκοπό να τρομάξει τα παιδιά της. 

2020: Η Χάιντι Κλουμ ως μούμια από χαρτί τουαλέτας

Τι μπορείς να κάνεις με ένα χαρτί τουαλέτας; Καλά όχι με ένα, αλλά με πολλά. Να ντυθείς μούμια. Όπως η Χάιντι Κλουμ το 2020, που μαζί με τον Τομ Κάουλιτς και τα παιδιά της, ντύθηκαν μούμιες. Μάλιστα, όπως σημείωσε στη Vogue εκείνη την περίοδο, είχε τόση πλάκα όλο αυτό, που τα παιδιά της έμαθαν να συμπεριφέρονται και να περπατάνε ως μούμιες.

2019: Η Χάιντ Κλουμ ως εξωγήινη

Αυτή η στολή παίρνει όλα τα εύσημα. Η Χάιντι Κλουμ είχε μεταμφιεστεί το 2019 ως εξωγήινη, που πάνω της είχε ψεύτικο αίμα και με μεταλλικά εσώρουχα και παπούτσια. O Τομ από την άλλη ντύθηκε αιματοβαμμένος αστροναύτης.

Χάιντι Κλουμ

2017: Η Χάιντι Κλουμ ως λυκάνθρωπος

Το μοντέλο, το 2017, είχε κάνει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο 8ο Ετήσιο Halloween Party της στο Magic Hour Rooftop Bar & Lounge στη Νέα Υόρκη, ντυμένη ως λυκάνθρωπος από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον.

Χάιντι Κλουμ

2016: Η Χάιντι Κλουμ με κλώνους της

Έξι Χάιντι Κλουμ είναι καλύτερες από τη μία, σωστά; Ε, λοιπόν, το μοντέλο σκέφτηκε το 2016 να μεταμφιέσει πέντε γυναίκες να μοιάζουν με την ίδια. Έξυπνη ιδέα αν μη τι άλλο.

Χάιντι Κλουμ

*Φωτογραφίες: GettyImages