Οι θαυμαστές της αστειεύονται ότι η Janelle Monáe ξεπέρασε ακόμα και τη βασίλισσα του Halloween, Χάιντι Κλουμ φέτος. Η 37χρονη τραγουδίστρια έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ντυμένη χαμαιλέοντας με μια απίστευτη ολόσωμη στολή μεταμόρφωσης.

Η Χάιντι Κλουμ φημίζεται για το ότι «κέρδισε το Halloween» με τα σύνολά της και φέτος ντύθηκε παγώνι με τεράστια συνοδεία για το ετήσιο γεμάτο αστέρια της Heidiween.

Όμως, η Janelle εντυπωσίασε με την εμπνευσμένη από τα ζώα στολή της, η οποία περιείχε κοστούμι, ουρά και προσθετικό κεφάλι.

Υπήρξαν αρκετοί μάλιστα στο Twitter που είπαν τώρα ότι ξεπέρασε τη Χάιντι καθώς έγραψε κάποιος: «Η Janelle Monáe άφησε πραγματικά πίσω της την Κλουμ στην κούρσα για τα καλύτερα κοστούμια του Halloween».

Ένας άλλος είπε: «Η Χάιντι Κλουμ παρέδωσε τη σκυτάλη». Ένας τρίτος έγραψε: «Janelle Monáe > Heidi Klum». Κάποιος άλλο σχολίασε: «Έρχομαι για το στέμμα του Halloween της Χάιντι Κλουμ με αυτό!»

Η Κλουμ δεν απογοήτευσε ούτε φέτος με το αποκριάτικο κοστούμι της, καθώς έκανε μια μεγάλη είσοδο στην 22η γιορτή της Heidiween, που πραγματοποιήθηκε στο Marquee στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη.

Το σούπερ μόντελ από τη Γερμανία φορούσε μια περίτεχνη στολή παγωνιού που την υποστήριζαν συνολικά 10 άτομα. Το μέρος της στολής της αποτελούνταν από ένα στενό μπλε βελούδινο κορμάκι και ένα κάλυμμα προσώπου με ένα κίτρινο ράμφος και ένα θαμπωμένο κεφάλι. Πάνω από το κεφάλι της υπήρχε ένα φτερωτό στολίδι.

Η Κλουμ, που ντύθηκε σαν ένα ανατριχιαστικό κόκκινο σκουλήκι στους περσινούς εορτασμούς, στάθηκε πάνω από ένα ομοίως ντυμένο μέλος της συνοδείας της, που αποτελούσε το κάτω μισό της εμφάνισης.

Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Τομ Κάουλιτς ο οποίος ήταν ντυμένος σαν ένα μεγάλο λευκό αυγό, και η κόρη της, Λένι, η οποία έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με ένα έντονο ροζ ντύσιμο.

Πίσω της, σχηματίζοντας τη θαυμάσια ουρά της φορεσιάς της, υπήρχαν πολλές φιγούρες με πράσινα φορμάκια με βλέμματα παγωνιού. Στην πλάτη τους είχαν φουντωμένα φτερά που ταίριαζαν με τις πράσινες στολές τους.

Η Χάιντι Κλουμ χρειάστηκε έξι ώρες και 10 καλλιτέχνες του Cirque Du Soleil για να δημιουργήσει την αποκριάτικη στολή της παγωνιού, αφού αποκάλυψε ότι ήθελε να δημιουργήσει «κάτι πολύ περίτεχνο» για τη σεζόν, αφού ντύθηκε ως ένα «ελάχιστο είδος σκουληκιού της βροχής» για το 2022.

Είπε στο Entertainment Tonight: «Τα μαλλιά και το μακιγιάζ χρειάστηκαν ίσως έξι ώρες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν περισσότερο στον προγραμματισμό, τη συνάντηση με τους καλλιτέχνες, το να μάθουν τα κοστούμια και το μακιγιάζ τους.

Ακριβώς επειδή ήμουν αυτό το πολύ μίνιμαλ είδος σκουληκιού της βροχής [το Halloween 2022], ήθελα να φτιάξω κάτι πολύ περίτεχνο και ήθελα να φτιάξω ένα κοστούμι με πολλά άτομα. Άρχισα να σκέφτομαι, τι μπορεί να είναι αυτό; Τι πράγμα μπορεί να είναι αυτό, ποιο ζώο, ποιο πλάσμα;

Σκέφτηκα ένα παγώνι γιατί το παγώνι είναι κάπως μαζί με τα φτερά και μετά ανοίγει. Και ήθελα να κάνω μια καλλιτεχνική παράσταση από αυτό».

Η Κλουμ πόζαρε επίσης με τον κουνιάδο της, Μπιλ Κάουλιτς, ο οποίος ήταν ντυμένος μονόκερος για το Halloween. Ο ίδιος συνοδευόταν από τη μακιγιέζ Κάντι Κρας, η οποία ήταν χωρίς πουκάμισο κάτω από ένα ζωηρό ροζ κοστούμι και μια σγουρή ξανθιά περούκα.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail

Photo credits: Instagram