Υπάρχουν πολλοί που είναι ειρωνικοί όταν η κουβέντα πάει στο Halloween. «Είχατε και στο χωριό σας;», λένε, πριν σταθούν στο ξενόφερτο της γιορτής. Όντως, δεν έχει κάτι το ελληνικό ως παράδοση. Και;

Πολλά πράγματα δεν τα είχαμε στα μέρη μας, τα μάθαμε απ’ έξω και τελικά τα υιοθετήσαμε, αγαπήσαμε. Εξέλιξη λέγεται, προσαρμογή επίσης, και δεν είναι καθόλου κάτι το κακό. Δεν σημαίνει πως σβήνονται τα άλλα, Σύνθεση (είναι αυτό που) προκύπτει.

Halloween

Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία είναι συνήθως πιο δύσκολοι στο να προσαρμόζονται στις αλλαγές, όμως οι νεότεροι δεν έχουν τέτοια σκαλώματα. Και είναι έτοιμοι για να παρτάρουν γερά σε θεματικά πάρτι Halloween.

Με φόντο κολοκύθες και spooky στολές. Η Αθήνα άλλωστε έχει εκλεκτές επιλογές να δώσει και σε αυτό το κομμάτι. Τρόμος και διασκέδαση, πώς να χάσει αυτός ο συνδυασμός; Trick or treat και όλα καλά!

Τα 5 καλύτερα Halloween πάρτι στην Αθήνα

All Things Dark

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που η D’Arcy Foxx διοργάνωσε το πρώτο θεματικό της πάρτι συστήνοντας στο αθηναϊκό κοινό μια διαφορετική πτυχή του Halloween. Η επιτυχία ήταν μεμιάς μεγάλη και έτσι τo All Things Dark καθιερώθηκε από τότε ως ετήσιο event αποκτώντας φανατικούς οπαδούς.

Επιστρέφει φέτος στην Αθήνα, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, αφιερωμένο στην ομορφιά της σκοτεινής πλευράς του. Μια μοναδική θεματική εμπειρία, με καλεσμένους μερικούς από τους καλύτερους εγχώριους DJs, μουσικούς, performers, καλλιτέχνες και fashion designers. Μια πλατφόρμα έκφρασης και δημιουργικότητας με φόντο την ακαταμάχητη γοητεία του σκοταδιού.

210 3251668 | 9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Halloween

Hard Rock Café

Έγινε συνήθεια κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το Hard Rock Café «χτυπάει» εις διπλούν, με 2 πάρτι, ένα για μικρούς και ένα για μεγάλους ή έστω… λιγότερο μικρούς.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, η «σέντρα» έχει οριστεί για τις 21:00 με τους Loop Station Band για ένα live-θρίλερ σε Funk, Disco, Pop και φυσικά rock ρυθμούς.

Οι bartenders του Hard Rock Cafe έχουν δημιουργήσει, ειδικά για τις μέρες του Halloween, μία ειδική συνταγή, το Blueberry Zombie και ένα απολαυστικό μπέργκερ, το Blueberry Chipotle Burger. Για περιορισμένες εμφανίσεις αμφότερα, βιαστείτε!

Το εμβληματικό cafe έχει event και για μικρά τερατάκια. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου τα παιδιά βάζουν τις Halloween στολές τους, απολαμβάνουν face painting, φτιάχνουν χειροτεχνίες και παίζουν trick or treat. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Aνδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0324 5170

Chez Estelle Treats & Sweets

Από τα ζαχαροπλαστεία που ένα χαμόγελο χαράς συνοδεύει τη στιγμή που τα ανακαλύπτεις. Καταπληκτικά γλυκά, πεντανόστιμα και γεμάτα φαντασία. Καλούδια όπως τα αγαπάμε.

Aυτή την περίοδο και καταπώς επιτάσσει το πνεύμα των ημερών η φάση γίνεται πολύ πιο spooky κι έτσι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 21:00 θα στηθεί Halloween πάρτι με υπέροχα κοκτέιλ και θεματικά αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Γρ. Κυδωνιών 4, Αιγάλεω τηλ: 21 1409 0629

Last Halloween Festival – Lohan

To Σάββατο 28 Οκτωβρίου το Halloween στοιχειώνει το Lohan μαζί με τους κορυφαίους Trappers, Youtubers και TikTokers.

Εκατοντάδες zombies, πνεύματα και τεράστιες κολοκύθες έρχονται για να ζωντανέψουν τους μεγαλύτερους φόβους του κοινού. Οι καλλιτέχνες του happening θα ανακοινωθούν σύντομα – μείνετε συντονισμένοι. Eισιτήρια από 15€.

Iερά Οδός 32, Κεραμεικός, τηλ.:698 750 1825

EPIC Halloween party – Oddity

Αν ψάχνεις το πιο επικό Halloween party εκεί έξω πήγαινε στο Oddity την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Ο EPIC Halloween μπαξές θα έχει όλα τα λατρεμένα anthems της περιόδου, άφθονα guilty pleasures και αμέτρητους λόγους για να χορέψεις στο ρυθμό που θα υποδείξουν οι καλύτεροι DJs της πόλης. Τα hits θα πέφτουν βροχή, ενώ τα εισιτήρια ξεκινούν από 5€.

Hρακλειδών 61, Θησείο, τηλ.: 693 852 7901

Halloween