Αυτό δεν θα έπρεπε να λέγεται Έναστρον, αλλά Φύλλο Και Φτερό. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Melisses και η Δέσποινα Βανδή, βγάζει κάθε εβδομάδα ειδήσεις που απασχολούν τα μίντια και τις εκπομπές. Μία ο καβγάς του Μάστορα με την Καλληφώνη, μία και άλλη μία και άλλη μία τα καμώματα του Μπισμπίκη και της Δέσποινας, ε, τώρα οι συνδυασμοί ήρθαν να ολοκληρωθούν με τον Μάστορα και τη Βανδή να απασχολούν από κοινού.

Το Σάββατο το βράδυ κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τους δείχνει να έχουν ένα τρυφερό ντουέτο στη σκηνή, το οποίο καταλήγει σε μια αγκαλιά και κάτι που μοιάζει με φιλί. Ως φιλί μεταξύ τους παρουσιάστηκε στα μίντια, αλλά μάλλον δεν ήταν.

Αυτό υποστηρίζει ο Χρήστος Μάστορας σε ανάρτησή του στο Instagram, την οποία έκανε γιατί ένιωσε άβολα, όπως λέει, αλλά και γιατί σίγουρα θα ένιωσε άβολα και η σχέση του.

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό “θέμα” με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να “ντύσουμε” τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

Μάστορας

Η Δέσποινα Βανδή από τη μεριά της, που διαχειρίζεται πιο εύκολα αυτά τα δημοσιεύματα, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα.

* Φωτογραφία: NDP