Τη χώρα μας επέλεξαν για τις διακοπές τους οι χολιγουντιανοί celebrities, οι διάσημοι αθλητές, οι μουσικοί, οι τραγουδιστές, οι Influencers αλλά και τα top models. Οι αστέρες του εξωτερικού, ως επί το πλείστον συγκεντρώθηκαν στη Μύκονο, με το δίδυμο Πάρος-Αντίπαρος να έρχεται δεύτερο, ωστόσο κάποιοι από αυτούς προτίμησαν πιο εναλλακτικά νησιά όπως την Ύδρα, τη Σίφνο αλλά και νησιά του Ιονίου προκειμένου να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Μάλιστα, οι περισσότεροι, μοιράζονταν συνεχώς στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, γράφοντας τα καλύτερα λόγια για τα νησιά της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να διαφημίζουν την χώρα μας, στους εκατομμύρια ακόλουθούς τους, με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Τζορτζ Κλούνει, η Dua Lipa, η Κιάρα Φεράνι, ο Ματ Ντέιμον, η Κλόντια Σίφερ είναι μερικοί από τους celebrities που λατρεύουν τα καλοκαίρια στην Ελλάδα.

Τζόρτζ Κλούνει

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρέθηκε ο Τζορτζ Κλούνει. Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε με lear jet στο νησί των Ανέμων προκειμένου να παραστεί σε πάρτι γνωστού οίκου ρολογιών, ενώ παρέμεινε λίγες ακόμη ημέρες για να απολαύσει τις διακοπές του και τη θάλασσα.

διάσημοι

Dua Lipa

Η Dua Lipa πέρασε τις διακοπές της στη Σίφνο, μαζί με τον σύντροφό της Romain Gavras, και ύστερα συνέχισαν στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν την Ακρόπολη, όπως έδειξε με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Καμίλα Καμπέγιο

Η Καμίλα Καμπέγιο περάσε μερικές μέρες στις ελληνικές παραλίες. Ενώ ήταν προσκεκλημένη του Δημήτρη Γιαννέτου στο πάρτι των γενεθλίων του, καθώς και της Καλομοίρας για τα γενέθλια του συζύγου της.

Κλόντια Σίφερ

Στις Σπέτσες βρέθηκε και η Κλόντια Σίφερ. Το διάσημο μοντέλο ανήρτησε δύο φωτογραφίες στα social media, από τις διακοπές της στο νησί, μαζί με την καλή της φίλη και ασθητικό Uta Huesch.

Ματ Ντέιμον

Την Μύκονο επέλεξε για τις διακοπές του ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος βρέθηκε στο νησί με την σύζυγό τους Λουτσιάνα Μπορόζο όπου παρέμειναν για περίπου μια εβδομάδα. Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στο νησί με παρέα φίλων, όπου διασκέδασαν και γεύτηκαν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Από κοντά και τα αδέλφια Χέμσγουορθ με τους γονείς τους και τη σύζυγο του Κρις, την Έλσα Πατάκι, γιορτάζοντας μάλιστα τα γενέθλια του μπαμπά τους εκεί.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Άλλο ένα γνωστό ζευγάρι, πιστό στο ραντεβού του στη Μύκονο ήταν και η Ιζαμπέλ Γκουλάρ με τον Κέβιν Τραπ οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας για όσες ημέρες έμειναν στο νησί των ανέμων.

Κιάρα Φεράνι

Η αγαπημένη Ιταλίδα fashion blogger Κιάρα Φεράνι, επισκέφθηκε τη Μύκονο, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο νησί των Ανέμων μαζί με τις αδελφές της καθώς έκαναν το bachelorette party της αδελφής της Φραντζέσκα, μαζί με έξι φίλες τους.

Μοχάμεντ Σαλάχ

Στη Μύκονο βρέθηκε και ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Το MykonosLiveTV, εντόπισε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να χαλαρώνει με παρέα στην πισίνα γνωστού beach bar στην Παράγκα.

Μάτζικ Τζόνσον

Άλλος ένας λάτρης των Ελληνικών νησιών είναι ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος βρέθηκε στη Μύκονο. Με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του και όλη την οικογένεια, επισκέφθηκε πρώτα το Ιόνιο και κατόπιν το Αιγαίο. Ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του την ώρα που περνούσε τον Ισθμό.

Channing Tatum – Zoe Kravitz

Ο Channing Tatum και η Zoe Kravitz έκαναν τη διαφορά φέτος και προτίμησαν διαφορετικό προορισμό στην Ελλάδα. Οι δυο τους πέρασαν ήσυχες ημέρες στην Ερμιόνη Αργολίδας. Ενώ ήταν πολύ άνετοι με τον κόσμο που τους αναγνώριζε στον δρόμο.

Ράφα Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεκίνησε τις διακοπές του από το Ιόνιο και στη συνέχεια πέρασε από τον Ισθμό της Κορίνθου από τη μεριά του Αιγαίου με το πολυτελές γιοτ των 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει. Το Μεγανήσι ήταν ο πρώτος τους προορισμός, ενώ επισκέφτηκαν επίσης την Κέρκυρα και την Ιθάκη.

Ντολφ Λούντγκρεν

Ο κινηματογραφικός αστέρας, Ντολφ Λούντγκρεν, γνωστός από τον ρόλο του ως Ιβάν Ντράγκο στην ταινία Rocky IV, βρέθηκε στη Μύκονο για να κάνει τις διακοπές του αλλά και τον γάμο του. Ο 66χρονος Σουηδός ηθοποιός παντρεύτηκε την κατά 40 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Emma Krokdal.

Μπαράκ & Μισέλ Ομπάμα

Το ζεύγος Ομπάμα, βρέθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα μαζί με τα παιδιά τους, φιλοξενήθηκαν στην κατοικία του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο, αφού πρώτα επισκέφθηκαν την Αθήνα. Μετά την Αντίπαρο, σειρά είχε η Σίφνος, όπου το ζεύγος απόλαυσε ένα γεύμα στο περίφημο εστιατόριο «Cantina» και έκανε βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Μαρίζα Τομέι

Η Μαρίζα Τομέι επέλεξε την Ύδρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η διάσημη ηθοποιός που συμμετείχε σε παραγωγές όπως «What Women Want», «Crazy, Stupid, Love», «My Cousin Vinny», απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, τις οποίες και μοιράστηκε στο Instagram της.

H βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, που πλέον είναι περισσότερο γνωστή ως «Aunt May» από το Spiderman, έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Καλοκαίρι».

Σημειώνεται πως η Μαρίζα Τομέι πριν βρεθεί στην Ύδρα, επισκέφθηκε το Ηρώδειο για την συναυλία των James.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Στη Μύκονο βρέθηκε για διακοπές ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μαζί με τη σύζυγό του Χέλενα Σέγκερ και τον γιο τους, Μαξιμίλιαν.

Ο 41χρονος, μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια του στις 4 Ιουνίου, αλλά «έλαμψε» στην άμμο κάνοντας κόλπα με την μπάλα, αλλά και παίζοντας κυρίως με τον Μαξιμίλιαν.

Ζλάταν

Νικόλ Κίντμαν

Χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι, η Νικόλ Κίντμαν βρέθηκε στους Παξούς και τους Αντίπαξους και ξετρελάθηκε με τις παραλίες των δύο νησιών.

Σάσα Μπάρον Κόεν – Άιλα Φίσερ

Οι δύο ηθοποιοί που είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια, επηρεάστηκαν μάλλον από τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Ουίλσον και βρίσκονται στην Αντίπαρο εδώ και μερικές μέρες.