Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόι Κράβιτζ είναι μαζί από το 2021, ωστόσο το ζευγάρι έχει επιλέξει χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή. Προσπαθεί να μη δίνει δικαιώματα και τροφή για σχόλια από τα διεθνή μέσα. Κάτι που δεν κατάφερε και τόσο στην χώρα μας.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Τέιτουμ και την Κράβιτζ, και συγκεκριμένα αυτός από την εκπομπή «Happy Day», να έχουν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και δη στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Το ζευγάρι ήταν χαλαρό και ευδιάθετο, ενώ ο Τέιτουμ σε όσους του ζήτησαν φωτογραφία, αρνήθηκε ευγενικά μιας και όπως είπε «δεν θέλει να ξέρουν που βρίσκεται». Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου, δείχνοντας ότι απολαμβάνουν την ηρεμία τους μακριά από τους παπαράτσι του εξωτερικού. 

Να σημειωθεί πως πόλος έλξης είναι η χώρα μας και το φετινό καλοκαίρι, αφού πολλοί διάσημοι έρχονται για τις διακοπές τους. Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόι Κράβιτζ δεν είναι οι μοναδικοί, αφού νωρίτερα έχουν «προσγειωθεί» οι Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορθ που έκαναν dolce vita στη Μύκονο, ενώ και ο Μόργκαν Φρίμαν επισκέφθηκε τους Παξούς.

Στους Παξούς θα βρεθεί και η Νικόλ Κίντμαν, ενώ φυσικά ποιος ξεχνάει και τον Μπαράκ Ομπάμα που ξεκίνησε το τουρ του στην Ελλάδα από την Αντίπαρο.