Για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τους εχθρούς που ευεργέτησε και τα λάθη της ζωής της, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη. «Ήταν σταθμός στη ζωή μου και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Σκιά του δεν ήμουν ποτέ.

Στην καθημερινότητα ήταν ισότιμη η σχέση μας. Όσο παράδοξο και να φαίνεται, είχε την καρδιά και την νοοτροπία ενός μικρού παιδιού.

Δεν τον ζήλευα, θεωρώ ότι η αγάπη μας ήταν του ”περασμένου αιώνα”», είπε αρχικά για τον Αντρέα Παπανδρέου μιλώντας στο Μega.

Για τη διαχείριση της δημοσιότητας λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τις επιλογές της, η Δήμητρα Λιάνη υπογράμμισε πως, «δεν άφησα τον Ανδρέα να πεθάνει πολλές φορές.

Ήμουν η προστασία του, το μαξιλάρι του. Έδινα στον Ανδρέα Παπανδρέου ένα κίνητρο ζωής και αυτό ήταν κακό για κάποιους. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν οι επιλογές μου στους ανθρώπους.

Άφησα τις “σειρήνες” της κολακείας να μου “χαϊδέψουν” τα αυτιά. Πολλά πρόσωπα με πλήγωσαν, άλλα έχω μάθει και να συγχωρώ. Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω κι ένα κεράκι για τους εχθρούς μου».

Και πρόσθεσε: «Ο μεγαλύτερος ”αγώνας” που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να καταφέρω να παραμείνω ο εαυτός μου. Νίκησα στο να μην γίνω ”ψωνάρα”. Έμαθα να διαχειρίζομαι τις δυσκολίες και να επιβιώνω.

Οι “εχθροί”μου έπεσαν έξω, γιατί πίστεψαν ότι μπορούσαν να με εξοντώσουν. Είναι λυπηρό ότι έζησα την ”αγριότητα” του Τύπου και σήμερα υπάρχουν νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα».

Δήμητρα Λιάνη: «Πολλοί πλούτισαν γράφοντας για μένα»

Για τα δημοσιεύματα για τις γυμνές φωτογραφίες και τον «πόλεμο» που δέχτηκε:

«Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, γράφοντας για έμενα. Εγώ πτώχευσα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη.

«Η ζωή μου σήμερα είναι πολύ ήρεμη και δεν έχω κάποια σχέση. Είναι λογικό μετά από μία πολύ έντονη ζωή, να νιώθεις μοναξιά. Το διαχειρίζομαι. Δεν μου “έκατσε” το να γίνω μητέρα.

Από την στιγμή που έφυγε ο Ανδρέας δεν είχε και νόημα μετά», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δήμητρα Λιάνη: «Η χώρα να απαλλαγεί από φθαρμένα πρόσωπα»

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη. Τόνισε πως «μου φαίνεται συμπαθής. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από φθαρμένα πρόσωπα.

Θα τον συμβούλευα να μελετήσει την σκηνική παρουσία του Ανδρέα και την εξωτερική του πολιτική».

Για το περίφημο… νεύμα: «Το “νεύμα” μου από το αεροπλάνο στον Ανδρέα δεν θύμισε σε τίποτα την βράδια της νίκης του Κασσελάκη», ανέφερε κλείνοντας.