Σύννεφα έχουν επισκιάσει την σχέση του Tom Brady και της Gisele Bündchen, όπως αποκάλυψαν στο Page Six πολλές πηγές. Το μοντέλο έχει φύγει από την οικογενειακή τους κατοικία στην Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών σχετικά με την απόφαση του Brady να αποσυρθεί από το NFL, ενώ έμεινε πίσω για ομαδική προπόνηση.

«Οι δυο τους τσακώνονται αυτή τη στιγμή», λέει μια πηγή στο Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν με το ζευγάρι. Ωστόσο πάντα τα ξαναέβρισκαν. Μια δεύτερη πηγή λέει: «Υπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί. Η Gisele ήταν πάντα αυτή με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη». «Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Gisele είναι λίγο θεμόαιμη, έχει αυτή τη βραζιλιάνικη ζέστη!» συνεχίζει.

Οι εκπρόσωποι τόσο του Brady όσο και της Bündchen, που έχουν παιδιά τον 14χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian, συν τον Jack, τον 15χρονο γιο του αθλητή με την πρώην του Bridget Moynahan, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν αφού ο 45χρονος αρχηγός των Buccaneers έχασε 11 ημέρες προπόνησης τον Αύγουστο. Όταν ρωτήθηκε για την εξαφάνισή του εκείνος είπε: «Είναι όλα προσωπικά… ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος. Όλοι έχουμε πραγματικά μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Είμαι 45 χρονών φίλε. Γίνονται πολλά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Πάντως η Bündchen άφησε κάποια υπονοούμενα για τις δυσκολίες στην σχέση της, μιλώντας τον Μάιο στη βρετανική Vogue. «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις γίνονται έτσι απλά. Ποτέ δεν είναι το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε συγχρονισμό με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά», είπε, προσθέτοντας, «η εστίασή του είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως στα παιδιά».

Λέγεται ότι ο Brady φροντίζει τα παιδιά όσο η Bündchen λείπει. Στον λογαριασμό του στο Instagram τη Δευτέρα, δημοσίευσε βίντεο με τα παιδιά τους στην πρώτη μέρα του σχολείου τους. «Είναι τόσο θαυμαστός μπαμπάς και πολύ οικογενειάρχης», είπε η πηγή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)