H Gisele Bündchen κάνει την επιστροφή της, η οποία σηματοδοτείται με το πρώτο της εξώφυλλο μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια. Το σούπερ μόντελ πόζαρε για το τεύχος V’s Summer 2022 με λεοπάρ, φορώντας κορμάκι Norma Kamali, κολάν Wolford, γάντια Amato, τσαντάκι Amina Muaddi και γυαλιά ηλίου Alain Mikli. To look ολοκληρώθηκε με εκθαμβωτικά κοσμήματα Cartier.

Η Gisele μίλησε για τη ζωή της και για τις απαιτήσεις στον χώρο του modeling στην συνέντευξη που παραχώρησε. «Δεν το βλέπω αυτό ως δουλειά, είναι η ζωή μου. Πραγματικά σημαίνει τα πάντα για μένα να μπορώ να δουλεύω», είπε στο περιοδικό η 41χρονη γαζέλα. «Το να είσαι μοντέλο σημαίνει να γίνεις ένας κενός καμβάς.

Έχει να κάνει με το να επιτρέψεις πραγματικά στον εαυτό σου να βουτήξει σε όποιο περιβάλλον και όποιον χαρακτήρα θέλεις να δημιουργήσεις, για να πετύχεις την τέλεια λήψη. Αυτό είναι το διασκεδαστικό κομμάτι του, το να παίξεις διαφορετικούς ρόλους και να εξερευνήσεις διαφορετικά μέρη του εαυτού σου».

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 2.000 εξώφυλλα περιοδικών κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Alexander McQueen το 1998 κι αποσύρθηκε επίσημα από τις επιδείξεις μόδας το 2015. Πλέον έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Όταν είσαι στα 20 σου, προσπαθείς να ταιριάξεις και προσπαθείς να ανήκεις κάπου. Όταν είσαι στα σαράντα, νιώθεις πιο άνετα με το δέρμα σου. Νιώθω ότι έχω γίνει πιο δυνατή με τον καιρό σε όλες τις πτυχές της ζωής μου».

Σε μια άλλη φωτογράφιση για το V, φοράει μια μαύρη φόρμα με παγιέτες από Armani Privé με ένα καπέλο Khia Tullaé με αυτιά κουνελιού, που την κάνει να μοιάζει με τα θρυλικά λαγουδάκια του PlayBoy. Ακόμα ποζάρει με κορμάκι Christian Dior Haute Couture με καλσόν και καπέλο Philip Treacy σε μια τρίτη φωτογράφιση, ενώ σε μια άλλη την βλέπουμε με ολόσωμο μαγιό Chanel και κορδέλα Heather Huey.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νέο τεύχος του Nitro: «Το σεξ παίζει βασικό ρόλο στην ηλικία που βρίσκομαι»

Julia Fox: Η τελευταία της risky εμφάνιση έχει Lady Gaga vibes

Bobby Kolade: Ο άνθρωπος που έφερε την «επανάσταση του secondhand» στην Ουγκάντα