Προς την οικονομική καταστροφή του ετοιμάζεται ο Tom Brady, τώρα που η επί μία δεκαετία σύζυγός του, Gisele Bundchen του ζητάει να πάρουν διαζύγιο καθώς «δεν την ικανοποιεί» σεξουαλικά, όπως μαρτυρούν πηγές του ζευγαριού.

Ο πρώην αθλητής θα χρειαστεί να καταβάλει το τεράστιο ποσό των 200 εκατομμυρίων στο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, ποσό που αποτελεί σχεδόν το 50% της περιουσίας του. Το μόνο που μπορεί να τον σώσει; Ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.

Τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού όλο και πληθαίνουν, ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι και οι δύο έχουν απευθυνθεί στους δικηγόρους τους για να προχωρήσουν το θέμα του διαζυγίου και το πώς θα μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ειδικός διαζυγίων κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Tom Brady, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του με την Gisele, σε περίπτωση που δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και μήνες, ενώ η απόφαση για το χωρισμό πάρθηκε μετά από ένα μεγάλο καυγά. Αν και πολλοί θεωρούσαν πως ο λόγος του χωρισμού είναι το γεγονός ότι ο Tom Brady δεν εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, όπως είχε ο ίδιος υποσχεθεί, το Radar Online αναφέρει ότι ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και πρόκειται για την ανύπαρκτη ερωτική ζωή τους.

Ενα νέο δημοσίευμα ωστόσο επικεντρώνεται στα περιουσιακά τους στοιχεία και τι θα γίνει με αυτά μετά το διαζύγιό τους. Δημοσίευμα του Newsweek.com παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Karen Gerry, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Tom Brady, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Η ίδια αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγραμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Τζέρι, με την εκτιμώμενη περιουσία του Τομ Μπρέιντι να υπολογίζεται με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL. Σε περίπτωση που ισχύουν όσα εκτίμησε η ειδικός, τότε ο Μπρέιντι θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

Να σημειωθεί ότι ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν έχουν αποκτήσει δύο παιδί, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν. Ο Μπρέιντι έχει έναν άλλο γιο, τον 15χρονο Τζον, με την Μπρίτζετ Μόιναχαν.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ τσακώθηκαν άγρια», είπε μια πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν αλλά το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί. «Είχαν συμφωνήσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, αλλά μετά άλλαξε γνώμη», είπε η πηγή. «Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Ζιζέλ είναι ξεροκέφαλη -έχει αυτό το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο», είπε η πηγή στο Page Six. Υπάρχει και ένα δημοσίευμα ωστόσο που θεωρεί ως βασική αιτία του χωρισμού του ζευγαριού την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Radar Online αναφέρει ότι ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και πρόκειται για την ανύπαρκτη ερωτική ζωή τους.