Τον τελευταίο καιρό απασχολεί έντονα τα MME το πολύκροτο και πανάκριβο διαζύγιο της Gisele Bundchen, του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου του κόσμου με τον γνωστό παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady.

Ωστόσο, η ισπανική εφημερίδα Marca υποπτεύεται και αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι άλλο το σκάνδαλο που προσπαθεί να καλύψει το ζευγάρι με τον δήθεν χωρισμό τους: την οικονομική τους καταστροφή, μετά την κατάρρευση του κρυπτονομίσματος FTX, στο οποίο είχε επενδύσει ο Brady σχεδόν όλη τους την περιουσία.

Διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει είτε λόγω της επιστροφής του Brady στο ποδόσφαιρο, είτε για την φερόμενη απιστία της Gisele. Όπως αποδεικνύεται όμως, οι πραγματικοί λόγοι είναι μάλλον πολύ διαφορετικοί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Μarca, το ζευγάρι υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά στα οικονομικά του, μετά την κατάρρευση του κρυπτονομίσματος FTX και σε καμία περίπτωση, δεν θέλει κάτι τέτοιο να κυκλοφορήσει στον Τύπο.

Είναι άλλωστε, γνωστό πως ο Tom Brady είναι θερμός υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων, τα οποία και έχουν παρουσιάσει τεράστιες πτώσεις την φετινή χρονιά.

Αν και το ποσό δεν είναι ακόμα σαφές, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Αυτός είναι άλλωστε, και ο λόγος που δεν θέλουν κάτι τέτοιο να βγει στη δημοσιότητα. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να «παραπλανήσουν» την κοινή γνώμη, αλλά και τα media με ένα διαζύγιο, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)