Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Ιωάννα Τούνη με το που πάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη, αφού, όπως εξηγεί η ίδια σε σχετικό story της, έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής influencer βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Νέα Υόρκη, με το ταξίδι της να ξεκινά με μία δυσάρεστη περιπέτεια, καθώς άγνωστοι τής έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο.

Σε story που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη περιγράφει την περιπέτειά της, αλλά και τις προσπάθειές της να ανακτήσει, έστω, τον αριθμό της.

«Αποφάσισα σήμερα τίποτα να μην μου χαλάσει τη μέρα γιατί… Χτες το βράδυ, μετά από 13 ώρες πτήση, με το που πάτησα το πόδι μου New York, μου έκλεψαν το κινητό. Το βράδυ δεν ξέρω αν κοιμήθηκα. Μιλούσα όλη τη νύχτα με την εταιρεία και καμία βοήθεια. Πήγα αγόρασα νέα συσκευή, οπότε αυτό είναι το πρώτο μου story από τη νέα μου συσκευή. Στείλτε θετική ενέργεια, στείλτε ένα ξεμάτιασμα, εσάς σας αγαπώ, αλλά εσένα που με ματιάζεις εκεί πέρα… έλεος», αναφέρει στο σχετικό βίντεο η Ιωάννα Τούνη, καταγράφοντας τον εαυτό της ενώ περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

«Έχω μείνει όλο το βράδυ άγρυπνη να μιλάω με την εταιρεία κινητής μου για το πώς να ανακτήσω τον αριθμό μου (εννοείται κανείς δεν με βοήθησε)… Δεν έχω βρει ακόμη άκρη, αλλά αγόρασα μια συσκευή να συνδέομαι insta για την ώρα», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε τοηβίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη