Η Ιrina Shayk ανέβασε στo προφίλ της στο Instagram την Κυριακή φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον πρώην σύζυγός της, Bradley Cooper. Oι δυο τους έχουν χωρίσει από το 2019 και έχουν μαζί με μια κόρη την 5χρονη Lea. Στις φωτογραφίες φαίνεται να κολυμπάει με γουρούνια και να χαλαρώνει στην παραλία.

Το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις παρά τον χωρισμό τους και για χάρη του παιδιού τους, ενώ περνούν πολύ χρόνο μαζί. Στην λεζάντα έχει γράψει απλά μια καρδιά και ο Cooper διακρίνεται μόνο σε μια φωτογραφία. Πάντως και οι δύο τους είναι χαρούμενοι και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Οι followers βλέπουν επανασύνδεση στις φωτογραφίες και δίνουν συγχαρητήρια στο ζευγάρι.

Και οι δυο έχουν αλλάξει σελίδα στη ζωή τους μετά από τον χωρισμό, καθώς ο Cooper σύμφωνα με το ΕΤ βγαίνει με την 45χρονη πολιτικό Huma Abedin, ενώ η Shayk είχε σχέση με τον Kanye West για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

«Το ζευγάρι δεν μιλάει για τη σχέση του και αποφεύγει να εμφανίζεται δημόσια», είχε πει η πηγή στο ET τον Ιούλιο. «Ήθελαν να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους πριν γίνει γνωστό ότι είναι μαζί. Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά και απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μαζί. Όλα πάνε πολύ καλά».

Μια πηγή είχε αναφέρει ωστόσο ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις, αφού εθεάθησαν χεράκι χεράκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. «Η Irina και ο Bradley έχουν μια πολύ καλή σχέση όσον αφορά τη σχέση τους ως γονείς εδώ και καιρό. Και οι δύο αγαπούν τόσο πολύ τη Lera και θέλουν να είναι οι καλύτεροι γονείς. Όλες τους οι παρέες περιστρέφονται γύρω από την κόρη τους και το πρόγραμμά της, αλλά συναντιούνται και μόνοι τους. Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Η 10χρονη κόρη της Kourtney Kardashian ανέβασε makeup tutorial και το διαδίκτυο έγινε έξαλλο

Αποχώρηση-βόμβα από το Euphoria: Η Barbie Ferreira δεν θα επιστρέψει ως Kat Hernandez

Kim Kardashian: «Κατατρόπωσε» την Hillary Clinton σε κουίζ νομικών γνώσεων