Ο Bradley Cooper φαίνεται πως έχει νέα σύντροφό στη ζωή του, που ακούει στο όνομα Huma Abedin. Μάλιστα, τη νέα αυτή σχέση προώθησε πολύ η Anna Wintour, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε την προξενήτρα. Και παρά το γεγονός ότι η σχέση τους κρατά κάποιους μήνες, οι δυο τους πήγαν στο Met Gala, τον Μάιο, ξεχωριστά.

Η Abedin, είναι πρώην κορυφαία σύμβουλος της Hilary Clinton και πρώην σύζυγος του καταδικασμένου βουλευτή της Νέας Υόρκης, Anthony Weiner. Πέρυσι, η ίδια μίλησε στο βιβλίο της Both/And: A Life in Many Worlds σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Weiner και πώς η διαμάχη επηρέασε την προεδρική εκστρατεία της Clinton, το 2016. Τον Οκτώβριο, σε συνέντευξη της στο CBS Sunday Morning, είπε πως έχει μάθει την πλήρη αλήθεια για τις απιστίες και τις αδικίες του Weiner. Το έχει επεξεργαστεί και έχει προχωρήσει.

Εξού και γύρισε σελίδα στη προσωπική της ζωή με τον Cooper. Ο κοινός παρονομαστής που λέγεται Wintour, την εκδότρια δηλαδή του περιοδικού Vogue, ήταν και ο συνδετικός κρίκος για να μπορέσουν να γνωριστούν. «Η Anna σίγουρα έκανε την προξενήτρα» δήλωσε μια πηγή στο Page Six. «Είναι φίλη με τον Bradley και λατρεύει την Huma. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, αλλά το κρατούν μυστικό».

Bradley Cooper

Η Huma Abedin, πιστή μουσουλμάνα, γεννήθηκε στο Μίσιγκαν από γονείς καθηγητές ινδικής και πακιστανικής καταγωγής. Όταν ήταν δύο ετών και στους δύο γονείς της προσφέρθηκαν θέσεις καθηγητών στο πανεπιστήμιο της Τζέντα, στη Σαουδική Αραβία, όπου και μετακόμισαν, μέχρι που βρέθηκε στις ΗΠΑ για τις σπουδές της. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον και έκανε πρακτική άσκηση στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να είναι βοηθός της Clinton, τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Abedin κατείχε θέση βοηθού της Clinton για αρκετά χρόνια πριν αναλάβει το ρόλο της προσωπικής συμβούλου κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της για τη Γερουσία των ΗΠΑ το 2000. Υπήρξε στενή προσωπική σύμβουλος της Κλίντον – που εκτιμήθηκε για τη διορατικότητά της στη Μέση Ανατολή – μέχρι την αποτυχημένη προεδρική της υποψηφιότητα το 2016.

Bradley Cooper – Huma Abedin: Γιατί ταιριάζουν τόσο;

Η σχέση αυτή για τον ηθοποιό είναι μια αλλαγή. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, ο ίδιος επέλεγε γυναίκες μοντέλα, σταρ του κινηματογράφου και τραγουδίστριες. Η Abedin είναι το άκρως αντίθετο.

«Οι προηγούμενες ερωτικές σχέσεις του Cooper και της Abedin δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές. Αλλά όπως η Anna Wintour ξέρει να διαλέγει ένα φόρεμα, έτσι μπορεί να διαλέξει και ένα ζευγάρι. Είναι τέλειοι ο ένας για τον άλλον. Και οι δύο ασχολούνται με την εξουσία, την πολιτική και τις ανθρώπινες υποθέσεις», είπε μια πηγή στο Page Six.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

50 Cent: «Χρυσάφι» για 2 ώρες εμφάνιση σε γνωστό beach club της Μυκόνου