Ο Bradley Cooper υποδύεται τον θρυλικό συνθέτη Leonard Bernstein στη νέα ταινία του Netflix, με τίτλο «Maestro». Το δράμα θα είναι μια σκηνοθετική συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ «A Star is Born». Η streaming πλατφόρμα κυκλοφόρησε στιγμιότυπα από την ταινία, που απεικονίζουν τον ηθοποιό μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Carey Mulligan.

Η Carey Mulligan υποδύεται τη γυναίκα του Bernstein, Felicia Montealegre. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον αξιότιμο συνθέτη σε διάφορες ηλικίες, με τον Bradley Cooper να είναι αγνώριστος. Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο Variety, τα γυρίσματα για την ταινία ξεκίνησαν μέσα στον Μάιο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2023.

Ο Steven Spielberg ήταν αυτός που αρχικά είχε αναλάβει την ταινία και προσέγγισε τον Cooper για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιογραφικό δράμα. Ο ηθοποιός, εκείνη την εποχή, ενδιαφερόταν περισσότερο να γράψει και να σκηνοθετήσει ταινίες παρά να αναλάβει έναν ρόλο υποκριτικής για κάποιον άλλο, ακόμα και τον Spielberg.

«Είπα στον Spielberg ότι πάντα αισθανόμουν πως μπορούσα να υποδυθώ έναν συνθέτη, αλλά θα μπορούσα να κάνω μία έρευνα στο υλικό και να δω αν μπορώ να το γράψω και να το σκηνοθετήσω; Θα με αφήσεις να το κάνω αυτό» είπε ο Cooper και πρόσθεσε: «Ο Steven έχει πολλά ενδιαφέροντα, διαλέγει ένα πράγμα και όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε αναμονή. Νομίζω ότι και ο ίδιος ήξερε από καιρό ότι δεν θα έκανε την ταινία. Ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να μου την δώσει και αυτό κάνω τα τελευταία 4,5 χρόνια».

Ο Scott Stuber, επικεφαλής για τις διεθνείς παραγωγές στο Netflix, μιλώντας στο Variety για την ταινία τον περασμένο Δεκέμβριο είπε ότι «έχουμε κάνει πολύ δουλειά στον τομέα του μακιγιάζ. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά στην φωνή. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω κάποιον να είναι τόσο βαθιά αφοσιωμένος για να δημιουργήσει μία ιστορία, που σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον. Και η Carey Mulligan είναι μία εξαιρετική ηθοποιός».

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Cooper έγινε το 2018 με το «A Star Is Born». Η ταινία κέρδισε 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και καλύτερης ταινίας και απέφερε 436 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Με πληροφορίες από Variety

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κάννες 2022: Χρυσός Φοίνικας στην ελληνικής συμπαραγωγής ταινία Triangle of Sadness του Östlund

Εσύ ξέρεις τον Τουλούζ Λοτρέκ; Εφαρμογή σου λέει τα πάντα για έναν πίνακα και σε κάνει μάγκα στην παρέα σου

The Conjuring: Για $1.5 εκατ. πωλήθηκε το «στοιχειωμένο» σπίτι που ενέπνευσε το ανατριχιαστικό θρίλερ