Το να είσαι διάσημος, πόσω μάλλον σταρ του Χόλιγουντ, έχει και τα αρνητικά του. Η αναγνωρισιμότητα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ κάποιες φορές, ωστόσο σίγουρα το περιστατικό που βίωσε ο Bradley Cooper θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν.

Μιλώντας στο podcast του Dax Shepard, Armchair Expert, θυμήθηκε την πιο τρομακτική στιγμή που έζησε πριν δύο χρόνια, όταν δέχθηκε επίθεση στο τρένο της Νέας Υόρκης, σε βαθμό που θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του, όπως γράφει και τo Insidethemagic.net.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε πως τον Οκτώβριο του 2019, είχε ξεκινήσει για το σχολείο της κόρης του, χρησιμοποιώντας κάποιο μεταφορικό μέσο. Στηριζόταν σε έναν στύλο όταν ένας άγνωστος τον πλησίασε. «Συνειδητοποίησα ότι ένιωθα υπερβολικά άνετα στην πόλη, είχα ρίξει τις άμυνες μου» και πρόσθεσε:

https://www.intronews.gr/9322-2-kanye-west-diegrapse-fotografies

«Ένιωσα κάποιον να έρχεται προς το μέρος μου. Σκέφτηκα ότι θα ήθελε να βγάλουμε φωτογραφία ή κάτι τέτοιο».  Γύρισε, χαλαρός καθώς ήταν, να τον κοιτάξει, έστρεψε το βλέμμα του προς τα κάτω και είδε ένα μαχαίρι.

Ο Bradley εξήγησε πως φορούσε τα ακουστικά όλη την ώρα, επομένως δεν πήρε γρήγορα είδηση τι συνέβη. Ευτυχώς κατάφερε να τρεξει, πηδώντας τα μηχανήματα ελέγχου εισιτηρίων. «Έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και φωτογράφισα εκείνον που μου επιτέθηκε κατευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς».

Βέβαια, δεν είπε πως κατέληξε αυτή η ιστορία, αν δηλαδή συνελήφθη ο δράστης.