Η Κάτια Νικολαΐδου πάλευε χρόνια με τον καρκίνο και είχε μιλήσει πολλές φορές ανοικτά για τη μάχη της. Όπως είπε ο σχεδιαστής και φίλος της Δημήτρης Στρέπκος, η ηθοποιός ήταν από τον Μάιο στο νοσοκομείο και τον Σεπτέμβριο επιδεινώθηκε η κατάστασή της.

Όσα είπε ο Δημήτρης Στρέπκος για την Κάτια Νικολαΐδου

«Το πρόβλημα δεν σταμάτησε ποτέ απλά η Κάτια επιθυμούσε να μην γνωστοποιηθεί. Το πάλευε μήνες στο νοσοκομείο, από τον Μάιο την είχαμε εκεί», είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο κ. Στρέπκος δήλωσε ότι η ψυχολογία της ήταν πολύ καλή και πίστευε ότι θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη. «Πίστευε ότι θα το νικήσει και πραγματικά μέχρι τον Αύγουστο κερδίζαμε τον αγώνα, αλλά από τον Σεπτέμβριο επιδεινώθηκε το θέμα, έκανε μεταστάσεις», πρόσθεσε.

Ο σχεδιαστής ανέφερε ότι δίπλα της ήταν η μητέρα και ο αδελφός της. «Επειδή τον αγώνα τον έδινε κάθε χρόνο, ήταν μια άσχημη στιγμή και λέγαμε οκ θα περάσει. Πίστεψα ότι θα το νικήσουμε, μας το είχε κάνει η ίδια να το πιστέψουμε», ανέφερε ο σχεδιαστής.

«Εμείς την χάσαμε, αλλά εκείνη ξεκουράζεται. Οι δικοί της άνθρωποι αισθανόμαστε ότι αυτό το κορμί ηρέμησε γιατί είναι φοβερός ο πόνος και κανείς δεν πρέπει να πονάει. Ήταν ένα φως, ήταν φοβερός άνθρωπος», πρόσθεσε.