Ήρθαν τα πρώτα χιόνια και μαζί με αυτά και οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό, όσο παράδοξο και αν ακούγεται. Πολλές celebrities δεν νιώθουν το κρύο και κάθε χρόνο μας το αποδεικνύουν. Έτσι και η Kendall Jenner φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και βγήκε για φωτογραφίες στα χιόνια. Αρματώθηκε όμως με γούνινες μπότες και γυαλιά, να τα λέμε κι αυτά.

Η Kendall έδειχνε εντελώς ανέμελη καθώς έπαιζε γύρω από το λευκό χιόνι φορώντας ένα ζευγάρι γούνινες μπότες μέχρι το γόνατο. Στην λεζάντα έγραψε: «Ο Wim Hof ​​λέει λουτρά πάγου». Πιθανότατα αναφέρεται στη δημοφιλή μέθοδο από τον Ολλανδό γκουρού υγείας που επαινεί τα οφέλη της έκθεσης στο ακραίο κρύο.

Η ριάλιτι σταρ έκανε διακοπές στο Aspen του Κολοράντο και την Τετάρτη ανέβασε βίντεο να κάνει snowboard κάτω από ένα βουνό. Η Jenner έχει δειπνήσει στο εστιατόριο Little Nell του Aspen και να δει ένα έκθεμα του Andy Warhol στο τοπικό Μουσείο Τέχνης. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του φίλου της Devin Booker στα χιόνια.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την σχέση του στο Instagram την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021. Επίσης, ο 25χρονος έχει κάνει πολλά κολακευτικά σχόλια για το top model. «Η πιο όμορφη γυναίκα», έγραψε σε μια φωτογραφία του με την Jenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)