Μπορεί ακόμη η θερμοκρασία, να μη μας επιτρέπει να φορέσουμε τα μαγιό μας και να βουτήξουμε σε καταγάλανα νερά, όμως τα πρώτα μπικίνι κυκλοφόρησαν και μας προκαλούν, αν μη τι άλλο, να μας ονειρευτούμε μέσα σε αυτά.

Η φετινή σεζόν, προμηνύει θηλυκές γραμμές και όμορφα patterns από ζωηρά χρώματα σε αποχρώσεις του μπλε, του πορτοκαλί και του φούξια. Φυσικά, τα κλασσικά χρώματα και σχέδια παραμένουν στη μόδα, με τρόπο διαφορετικό κάθε φορά ανάλογα με τις τάσεις.

Γεωμετρικά σχέδια, βρίσκουν το σπίτι τους πάνω σε vintage γραμμές, τη στιγμή που νέα υλικά πρωταγωνιστούν σε τολμηρά κοψίματα, εμπνεόμενα από ένα mix & match αισθητικών επιρροών.

Τα μπικίνι, είναι σαφώς η πρώτη μας επιλογή όταν θέλουμε κάτι sexy και οι συλλογές των ελληνικών brands έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Παστέλ γαλάζιο, έντονο πορτοκαλί, πρωταγωνιστικό ροζ και sexy animal print είναι μόλις μερικά από όσα θα συναντήσετε.

Κομψά bandeau, ρετρό balconette και κοριτσίστικα τρίγωνα μας καλούν να βουτήξουμε μέσα τους ακόμα και αν προς το παρόν θα μείνουν φυλαγμένα σε κάποιο σημείο της ντουλάπας μας περιμένοντας καρτερικά την πρώτη τους επαφή με τον έξω κόσμο. Τίποτα δεν είναι πιο λυτρωτικό από το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο στη θάλασσα και για αυτό με τα μαγιό μας θα έχουμε πάντα μια σχέση βαθιάς αγάπης.

Κάθε σώμα, έχει ανάγκη διαφορετικά είδη μαγιό, που να το κολακεύουν και να το αναδεικνύουν, κρύβοντας τυχόν ατέλειες που όλες οι γυναίκες θεωρούμε ότι έχουμε.

Ξεκινώντας από τα top, όσες φοράτε μικρό νούμερο cup, έχετε πρακτικά τις περισσότερες επιλογές, αφού δε χρειάζεστε επιπλέον στήριξη και το σώμα σας, σας επιτρέπει να φοράτε μικροσκοπικά τρίγωνα και στράπλες. Ειδικά τα δεύτερα, είναι τρομερά θηλυκά διατηρώντας παράλληλα την κοριτσίστικη διάθεση τους, θυμίζοντας μας, τα πρώτα μας μπουστάκια. Από την άλλη, για εσάς που έχετε μεγάλο στήθος ενδείκνυνται μπικίνι tops που προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη. Δοκιμάστε εκείνα με μπανέλα και αποφύγετε τις πολύ χαλαρές γραμμές.

Αναφορικά με το κάτω μέρος, τα πιο ευκολοφόρετα που ταιριάζουν σε όλες είναι εκείνα σε κανονική γραμμή με λεπτά λουράκια στα πλαϊνά. Αποφύγετε τα πολύ χαμηλοκάβαλα, εκτός αν νιώθετε αυτοπεποίθηση μέσα σε αυτά.

Τα μαγιό, είναι πολύ προσωπική υπόθεση για κάθε μία από εμάς και η επιλογή τους πρέπει να γίνεται με βάση την αισθητική και το στιλ της κάθε γυναίκας. Το σημαντικό είναι να νιώθετε όμορφες και με αυτοπεποίθηση όταν τα φοράτε.

Παρακάτω θα βρείτε τα πρώτα σχέδια που ξεχωρίσαμε και είναι η επιτομή του sexiness

EKATERINI V.

μπικίνι

SOPHIE DELOUDI

μπικίνι

EMMA

μπικίνι

STEFANIA FRANGISTA

μπικίνι

ZARA

μπικίνι