Πριν την Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Μπεκιάρη, για την οποία κάποτε δήλωνε τρελά ερωτευμένος. Μαζί της απόκτησε και ένα γιο, ο οποίος παραμένει η προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι.

Η Κατερίνα Μπεκιάρη δεν έχει σχολιάσει τη νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, ούτε όλα όσα συμβαίνει μεταξύ του Μπισμπίκη και της Βανδή. Όμως με μία ανάρτηση της στο Ιnstagram, έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να «απομακρύνω ανθρώπους που με πίστευαν και με αγαπούσαν, όταν εγώ ούτε με πίστευα, ούτε με αγαπούσα. Με ένα τρόπο, ήθελα να τους εκδικηθώ γιατί ήταν κόντρα σε αυτό που ένιωθα για τον εαυτό μου. Όταν νιώθουμε την αξία μας, όχι όταν την ξέρουμε!!!! όταν τη νιώθουμε, θα επιμείνω!! απολαμβάνουμε τη συντροφιά των ανθρώπων που μας την ενισχύουν…. Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και γω. Ευχαριστώ λατρεμένε φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Επιπλέον, η Κατερίνα Μπεκιάρη έχει κάνει και follow τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Instagram, με τον οποίο δεν υπάρχουν φιλικές σχέσεις.