Ο Lil Nas X φαίνεται να προσέχει ακόμα και τους haters του, μιας και η δυσφήμιση είναι στην ουσία η καλύτερη διαφήμιση. Αποφάσισε να αντιδράσει το βράδυ της Κυριακής, όταν μια ομάδα διαδηλωτών εμφανίστηκε έξω από τη συναυλία του στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. «Έτσι οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν για τη συναυλία μου χθες το βράδυ», έγραψε ο αμφιλεγόμενος ράπερ, σε ένα βίντεο του TikTok, προσθέτοντας: «Τους φέραμε λοιπόν πίτσα».

Στο βίντεο, ένας από τους βοηθούς του ράπερ έφερε κουτιά με πίτσα στα πλήθη που φώναζαν – κάτι που αρνήθηκαν. Μερικοί από τους διαδηλωτές κουβαλούσαν ταμπέλες που έγραφαν: «Ο Ιησούς είναι Θεός, ακόμη και οι δαίμονες το γνωρίζουν» και «Μετανοήστε και πιστέψτε στο Ευαγγέλιο».

Σε ένα από τα βίντεο του στο Twitter o Lil Nas έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. «Δυστυχώς ένας από τους ομοφοβικούς ήταν πολύ hot», έγραψε ενώ η κάμερα έκανε ζουμ σε έναν διαδηλωτή καθώς το τραγούδι «Mystery of Love» του Sufjan Stevens άρχισε να παίζει. Μάλιστα οι ομοφοβικοί διαδηλωτές αρνήθηκαν την ευγενική κίνηση του. Μα καλά ποιος λέει όχι σε δωρεάν πίτσα;

Πολλοί από τους χρήστες παραδέχτηκαν τον ράπερ για το χιούμορ του, ενώ άλλοι έσπευσαν να υπενθυμίσουν ότι το ίδιο είχε συμβεί στη Lady Gaga το 2011. Πέρυσι, ο Lil Nas X δέχτηκε πολλές αντιδράσεις από θρησκευτικές ομάδες όταν κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι του “MONTERO (Call Me By Your Name).”

Στο βίντεο, ο τραγουδιστής αμφισβήτησε τις χριστιανικές διδασκαλίες για το σεξ και την ομοφυλοφιλία όταν κατέβηκε στην κόλαση μέσω ενός στύλου, έγινε σκλάβος του σεξ και χάρισε στον Σατανά έναν χορό.

@lilnasx♬ star walkin out now – lil nas x