Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε και φέτος το κόκκινο χαλί του διάσημου Met Gala, του λαμπερού event που διεξάγεται μια φορά τον χρόνο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του ιδρύματος.

Η λαμπερή βραδιά είχε θέμα «In America: A Lexicon of Fashion», καθορίζοντας τον παλμό και τις εμφανίσεις των σταρ που έβαλαν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εντυπωσιάσουν.Προφανώς, δεν έλειψαν και οι εκκεντρικές εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα αυτή της Kim Kardashian που επέλεξε μια κατάμαυρη φόρμα Balenciaga, που κάλυπτε όλο το κορμί της, διχάζοντας τον κόσμο.

Εκκεντρικός ήταν και ο Lil Nas X, ο οποίος έκανε παρθενική εμφάνιση στο Met Gala. Αναμφίβολα, το ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί θα μείνει χαραγμένο, όπως και το outfit που επέλεξε στα VMA, που ήταν μισό κοστούμι, μισό φόρεμα. Ο ίδιος λοιπόν, έκανε την εμφάνιση του φορώντας μία χρυσή κάπα, χαρίζοντας μια βασιλική αίσθηση και τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala (@themetgalaofficial)

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη έγινε όταν την αφαίρεσε, αφού ο ράπερ από μέσα ήταν ντυμένος σαν ρομπότ, λες και ήταν έτοιμος να πολεμήσει με τους παρευρισκόμενους για το καλύτερο outfit.

Βέβαια, ο Lil Nas X δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού χάρισε λίγο ακόμα στυλ, βγάζοντας και την πανοπλία από πάνω του και μένοντας τελικά με ένα χρυσοκέντητο κορμάκι καλυμμένο με κρύσταλλα δια χειρός Versace.