Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον πρώην σύζυγό της, που όσο ήταν παντρεμένοι, εκείνος αρραβωνιάστηκε άλλη γυναίκα.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο ήταν παντρεμένη, όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και αρραβώνα.

Μίλησε για αυτό στο «Mega Καλημέρα» και είπε: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε αρραβωνιαστεί όσο ήμασταν παντρεμένοι. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία! Εγώ τότε χόρευα, έκανα εκπομπές στο ΣΚΑΪ, ήμουν εξαιρετικά προβεβλημένη.

Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ένας καλός μου φίλος και μου λέει “θέλω να μιλήσουμε έχω μάθει κάτι που θα σε στεναχωρήσει. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας;”. Και εμένα τότε μου είχε πει ο καλός μου ότι θα κάνει ρεπορτάζ για το καρναβάλι της Ξάνθης, επαγγελματικό ταξίδι.

Με έπαιρνε κάθε μισή ώρα και μου έλεγε να προσέχω, επειδή τότε έκανα ιππασία».

Νανά Παλαιτσάκη: Η επιστροφή και η αποκάλυψη για τον αρραβώνα

Η Νανά Παλαιτσάκη συνέχισε, περιγράφοντας: «Γυρνάμε από το τριήμερο, αυτός είχε πάει σε άλλη πόλη της Ελλάδας, όπως είπε ο φίλος μου, όχι στην Ξάνθη και αρραβωνιάστηκε μια κοπέλα. Είχε πει ο καλός μου ότι δεν είμαστε πολύ καλά!

Αυτός ο φίλος μου ο καλός ήταν νονός αυτής της κοπέλας και έτσι το έμαθε. Όταν κάποιος θέλει να πει ψέματα, τα λέει πολύ ωραία. Έλεγε ότι είμαστε σε διάσταση, ότι το κάνουμε για τα μίντια.

Διακατέχομαι από μια ψυχραιμία. Τον παίρνω τηλέφωνο να έρθει σπίτι και μπήκε μέσα και του είπα “Είναι ο νονός της τάδε. Αρραβωνιάστηκες;”. Και μου λέει “Ε, εντάξει τώρα”. Αφού ήμουν ψύχραιμη και τα άκουγα, πήρα την άλλη κοπέλα και της λέω είμαι η τάδε.

Αρχίζει να κλαίει αυτή με αναφιλητά. Ήμασταν όλοι γνωστοί. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω το σόου, βρίσκεται αυτό σε εξέλιξη. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω ότι η πινακίδα γράφει “Μετέωρα”, γυρνάω, χορεύω και κάπως έτσι εξελίχθηκε. Μετά εννοείται χώρισα».