Η Natalie Portman προπονήθηκε για 10 μήνες και τήρησε ένα αυστηρό πρόγραμμα γευμάτων με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, για τον ρόλο της στο «Thor: Love and Thunder». Η γυμνάστριά της εξήγησε ότι ο κύριος στόχος της 41χρονης ήταν να πάρει όγκο και να κάνει κοιλιακούς αλφάδι.

«Η Natalie έκανε πέντε συνεδρίες την εβδομάδα και δεν έχανε ούτε μια για όλη την περίοδο που προπονούμασταν», είπε η προπονήτρια της, Naomi Pendergast, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Us Weekly. «Δουλέψαμε επίσης για τη σταθερότητα και την ευελιξία για την πρόληψη τραυματισμών, καθώς η Natalie είχε κάποιες δυναμικές σκηνές ακροβατικών που απαιτούσαν να κινείται, να στρίβει και να προσγειώνεται σε διάφορες θέσεις. Ήμουν επίσης πολύ χαρούμενη που πέρασε από την απαιτητική διαδικασία χωρίς τραυματισμούς».

Οι προπονήσεις της αποτελούνταν από kick boxing, βάρη, σκοινάκι και αερόβιο. Επειδή γυμναζόταν τόσο σκληρά, η Portman, η οποία είναι vegan, έπρεπε να αλλάξει τη διατροφή της ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης για να κερδίσει μυς σε αντίθεση με την απώλεια βάρους.

Η διατροφή που ακολούθησε η Portman

Έτρωγε ένα πρωινό με βρώμη και μούρα και ένα shake πρωτεΐνης. Tα σνακ της στο πλατό αποτελούνταν από φρούτα, ξηρούς καρπούς και σαλάτες. Για μεσημεριανό γεύμα, είχε ένα vegan πιάτο φαλάφελ με ένα άλλο shake πρωτεΐνης και για το δείπνο έτρωγε vegan κάρυ και ένα τρίτο shake πρωτεΐνης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να διατηρήσει τους μυς της.

Η αφοσίωση της Portman, τη βοήθησε να πετύχει τους στόχους της για την ταινία της Marvel. «Έδωσα τις ασκήσεις και την καθοδήγηση, αλλά εκείνη έκανε τα υπόλοιπα», είπε η Pendergast. «Είναι συγκεντρωμένη, αποφασιστική και ταπεινή. Η Natalie εμφανιζόταν σε κάθε συνεδρία που ήταν προγραμματισμένη για τους 10 μήνες και έδωσε το 100 τοις εκατό, ακόμη και τις μέρες που ήταν κουρασμένη».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Natalie αλλάζει το σώμα της για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ρόλου. «Στο Black Swan, μου ζητήθηκε να γίνω όσο το δυνατόν πιο αδύνατη», είπε πρόσφατα η Portman στο Variety. «Εδώ, μου ζητήθηκε να γίνω όσο το δυνατόν πιο μυώδης. Αυτή είναι μια καταπληκτική πρόκληση».

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Page Six , και ο Chris Hemsworth, έπρεπε να τρώει οκτώ γεύματα την ημέρα για να μοιάζει με τον Θεό των Κεραυνών.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Bette Midler: «Δε μας λένε γυναίκες πια, μην τους αφήσετε να μας σβήσουν»

Kim Kardashian: Αποκαλύπτει την πλαστική που έχει κάνει – «Λέει ψέματα» γράφουν στο Twitter

Love and Thunder: Πολλά παραπάνω από άλλη μία περιπέτεια του Thor με το κλασικό χιούμορ της Marvel (spoiler-free review)