Ένας «ήρωας» συνάδελφος είναι ο Chris Hemsworth, καθώς «έκοψε» το κρέας για τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder για χάρη της συμπρωταγωνίστριάς του, Natalie Portman.

Η 40χρονη ηθοποιός που παίζει την Jane Foster στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel και στην 4η solo ταινία του Thor μεταμορφώθηκε σε «Mighty Thor», είναι vegan. Έτσι, για να μην κάνει δυσάρεστη την εμπειρία της να φιλιέται μαζί του στις σκηνές όπου έπρεπε οι δύο χαρακτήρες να έρθουν πολύ κοντά, ο 38χρονος Hemsworth έκοψε το κρέας.

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενη σε ραδιοφωνική εκπομπή του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την Tessa Thompson που παίζει την Valkyrie, η Natalie Portman ανέφερε ότι ο «Thor» δεν έφαγε κρέας όλη την ημέρα πριν γυρίσουν την σκηνή με το μεγάλο τους φιλί στην τριήρης.

«Όποιος ξέρει τον Chris, γνωρίζει ότι τρώει κρέας κάθε μισή ώρα. Έτσι, ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους του να μην φάει μία ολόκληρη μέρα για να μην κάνει εμένα να νιώσω άβολα» είπε χαρακτηριστικά η Portman. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι ήταν ιδέα του ίδιου του Chris και όχι δική της παρότρυνση.

Μπορεί να υπερβάλει λίγο η Portman, όμως όντως ο Chris Hemsworth τρώει πολύ κρέας, καθώς πρέπει να καταναλώσει 10 γεύματα και 4,500 θερμίδες την ημέρα ώστε να διατηρήσει το «θεϊκό» σώμα που απαιτείται για την ρόλο του Thor, όπως έχει αναφέρει ο personal trainer του, Luke Zocchi.

https://www.youtube.com/watch?v=XdkTprqxgTQ

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr 

Love and Thunder: Πολλά παραπάνω από άλλη μία περιπέτεια του Thor με το κλασικό χιούμορ της Marvel (spoiler-free review)

Mickey Rourke: «Ο Tom Cruise είναι άκυρος και παίζει τον ίδιο γ@μημένο ρόλο εδώ και 35 χρόνια»

Amsterdam: Ο David O. Russell επιστρέφει και στο trailer παρελαύνει το μισό Χόλιγουντ