Ο «Θεός του Κεραυνού» επιστρέφει στο Thor: Love and Thunder, στην τελευταία blockbuster ταινία του σύμπαντος της Marvel. Η πιο «heavy metal» υπερ-ηρωική ταινία της χρονιάς κάνει την πρεμιέρα της στις 7 Ιουνίου 2022 και στο Nitro δεν θα μπορούμε να είμαστε περισσότερο ανυπόμονοι. Έτσι, για να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας με τους αναγνώστες μας, σε συνεργασία με την FeelGood Entertainment διοργανώνουμε τον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό στο Instagram, όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά καπέλα και t-shirts από την νέα ταινία.

Στις νέες του περιπέτειες του Thor ενάντια στον Gorr, τον «Σφαγέα των Θεών» θα έχει στο πλάι του την… πρώην του Jane Foster με τις νέες τις δυνάμεις ως Mighty Thor αλλά και την King Valkyrie καθώς και τον Korg από το Ragnarok.

Έτοιμοι για την πιο συναρπαστική ταινία του καλοκαιριού;

Ευκαιρία να φορέσετε την συλλεκτική σας μπλούζα και το καπέλο όταν επισκεφτείτε το σινεμά για να δείτε την 4η solo ταινία του αγαπημένου Avenger, του Thor.

Δείτε παρακάτω τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στον super διαγωνισμό μας.

Όροι διαγωνισμού: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nitro (@nitrogreece)

O super διαγωνισμός μας λήγει την Κυριακή 11:59 μ.μ και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα το μεσημέρι.

Εάν κάποιος από τους τυχερούς που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό δεν έχει ακολουθήσει σωστά τα βήματα θα ανακοινωθεί νέος νικητής ώστε να είναι δίκαιο προς όλους το αποτέλεσμα. Τα δώρα θα τα παραλάβουν οι νικητές σε συνεννόηση με το account μας από τα γραφεία μας.

Καλή επιτυχία στους απανταχού Marvel fans. ?

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Mighty Thor: Όσα ξέρουμε για την μεταμόρφωση της Jane Foster σε «Goddess of Thunder»

Lena Headey: Μήνυση $1.5 εκατ. στην «Cersei» για κομμένο της ρόλο στο Thor: Love and Thunder

Οι καλύτερες ταινίες που περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2022