Όλοι ξέρουμε ότι η Kim Kardashian θα έκανε τα πάντα για να δείχνει όμορφη και νέα. Το σώμα της έχει αλλάξει ριζικά για να πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα για εκείνη. Ωστόσο, ένα μυστήριο πλανάται γύρω από τις πλαστικές που έχει κάνει. Η σταρ, που φωτογραφήθηκε για το εξωφύλλου του Allure, κρατούσε το στόμα της κλειστό για το τι είναι αληθινό και τι όχι,  όσον αφορά την εμφάνισή της, αλλά τώρα αποκάλυψε πώς προσπαθεί να διατηρήσει τη νεανική της λάμψη.

Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς έχει κάνει η Kardashian στο πρόσωπό της, απάντησε απλώς, «λίγο μπότοξ», δείχνοντας το μέτωπό της ανάμεσα στα φρύδια της. Πρότεινε, επίσης, στη δημοσιογράφο ότι θα έπρεπε να κάνει λίγο. Ισχυρίστηκε ότι τα μάγουλα, τα ζυγωματικά και τα χείλη της είναι αληθινά. Ακόμα και οι βλεφαρίδες είπε ότι είναι δικές της.

«Δεν έβαλα ποτέ εξτένσιον βλεφαρίδων. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα», δήλωσε η 41χρονη. «Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα μάγουλά μου. Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα χείλη μου». Συνέχισε λέγοντας ότι η εμφάνιση είναι σχεδόν τα πάντα για εκείνη. Άλλωστε η εμφάνισή της και η ομορφιά είναι συνυφασμένη με το brand που πουλάει.

«Πιθανώς νοιάζομαι περισσότερο από το 90% των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι μαμά και είσαι εξαντλημένη στο τέλος της ημέρας ή είσαι στο σχολείο. Εγώ είμαι όλα τα παραπάνω. Κάνω τις θεραπείες ομορφιάς μου συνήθως αργά το βράδυ. Αφού πέσουν όλοι στο κρεβάτι, κάνω θεραπείες με λέιζερ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Όλοι κατά της Kardashian

Ακόμα και με όλα όσα κάνει, συνεχίζει να είναι συμφιλιωμένη με το γεγονός ότι αλλάζει όσο μεγαλώνει. «Είμαι ήσυχη που δεν είμαι τέλεια και δεν ήμουν έτσι πριν», είπε η ιδρύτρια της SKIMS. «Μισώ τα χέρια μου, είναι ζαρωμένα και χάλια. Αλλά έχω ζήσει τη ζωή και έχω αλλάξει τόσες πάνες με αυτά τα χέρια και έχω πιάσει τα μωρά μου με αυτά τα χέρια, οπότε είμαι εντάξει μαζί τους. Το να γερνάω δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξω την τελειότητα, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που θα πεις ότι η υγεία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε πει ότι θα έτρωγε κακά, αν αυτό την έκανε νέα για πάντα. Τώρα παραδέχεται ότι έκανε πλάκα, αλλά δεν απορρίπτει τελείως αυτό το υποθετικό σενάριο. «Είμαι 41. Θέλω πάντα να φαίνομαι ωραία. Έρχεται ένα σημείο, όμως, που κάποιες το παρατραβάνε. Βάζουν πολλά fillers και πάρα πολλή χειρουργική δουλειά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο».

Πάντως το γεγονός ότι δεν παραδέχτηκε τις πλαστικές της, λέγοντας ότι έχει «χτίσει» το σώμα της, εξόργισε το Twitter. Ακόμα και την δημοσιογράφο επέκριναν που εκτύπωσε αυτά τα «ψέματα της Kardashian». Τα αρνητικά συναισθήματα πηγάζουν από μια μακροχρόνια συζήτηση σχετικά με τη διαφάνεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αφορά ιδιαίτερα οικογένεια του ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Προσωπαγνωσία: Τι είναι η νόσος από την οποία πάσχει ο Brad Pitt

Η Ελένη Φουρέιρα μόλις απέκτησε το δικό της NFT

Elon Musk: Τελικά είναι 10 τα κουτσούβελα του – Τα «κρυφά» παιδιά που έκανε με στέλεχος της εταιρείας του