Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν κάπως ηλεκτρισμένη με τους δημοσιογράφους. Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με τον Τριαντάφυλλο και την Ελεονώρα Μελέτη, γεγονός που του προκάλεσαν εκνευρισμό.

Αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και το κατά πόσο θα συνεχίσει η εκπομπή του ΣΚΑΪ και του χρόνου, με τον ίδιο να απαντά «δεν ξέρω. Δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, φαντάζομαι θα το έλεγα στην εκπομπή μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα ευχηθεί στον Τριαντάφυλλο για τις γιορτές, με τον οποίο έχουν μια «κόντρα», με τον ίδιο να απαντά «Γιατί να μην του ευχηθώ; «Είσαι εσύ γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;», ενώ όταν η δημοσιογράφος το συνέχισε της απάντησε: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι».

Διαβάστε ακόμη: Άφησε στόματα ανοιχτά η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Δύο φορές μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και προσπάθησε να μου επιτεθεί σεξουαλικά»

Όταν η ίδια η δημοσιογράφος του είπε να θυμηθεί τα αγαπημένα του Χριστούγεννα, ο Νίκος Μουτσινάς της είπε χαμογελώντας: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Ωστόσο, τον εκνευρισμό του παρουσιαστή πυροδότησε και άλλη μία ερώτηση σχετικά με την Ελεονώρα Μελέτη και το αν υπήρξε τελικά παρεξήγηση, με τον ίδιο να λέει: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».