Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Χριστίνα Παππά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό, στην μοναξιά και στο φλερτ.

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες άνω των 50, όπως είμαι κι εγώ, κάποια στιγμή θα πρέπει να επαναστατήσουμε γιατί η ζωή δεν έχει ηλικία. Εγώ στην ψυχή μου νιώθω 20. Πίστεψέ με ότι νιώθω τρομερή ενέργεια σαν άνθρωπος», εξήγησε η Χριστίνα Παππά.

«Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί του «σέξι». Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες θεωρώ ότι ναι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα και για την ηλικία μου θεωρώ ότι μια χαρά κρατιέμαι», είπε στη συνέχεια.

«Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας.

Είμαι η μόνη που είναι στην προσευχή μου και μου λείπει απίστευτα ακόμα και τώρα. Του ανάβω κεράκια στην εκκλησία στο όνομά του. Τότε εγώ έπαιρνα γνώση, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι», ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

«Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι: έλα αυτή ήταν με πλούσιους. Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άντρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία όταν ήμουν μικρή. Μην σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άντρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, για μία από τις σχέσεις αποκάλυψε: «Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι το έπνιξες το κουνέλι τώρα».