Τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της. Η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε σε φιλανθρωπική οργάνωση για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, από την οποία αποχώρησε περσινή σεζόν.

«Από μία προσωπική συζήτηση που είχα μαζί της, ξέρω ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι σε πρώτο πλάνο ως πρόβλημα της Μαρίας. Παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή αυτή, δεν θα τα χρεωθεί όλα εκείνος», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη. «Απ’ ό,τι έχω καταλάβει εγώ, πρέπει να υπάρχει και αλλού πρόβλημα… δεν είναι», πρόσθεσε.

«Εμένα η θέση μου είναι ξεκάθαρη: ένας παρουσιαστής, αν δεν θέλει κάποιον στην εκπομπή του, δεν τον έχει», παρατήρησε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να σημειώνει ότι: «Και αν θέλει κάποιον, κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει».

«Πιο καθαρή δήλωση δεν υπάρχει, άρα υπήρχε πρόβλημα πολύ έντονο με την εκπομπή και προφανώς με τον Γιώργο», τόνισε η Νανά Παλαιτσάκη, με την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει τον λόγο για διευκρινίσεις.

«Όταν υπάρχει μία δυσχέρεια σε μία συνεργασία, θα πρέπει να παίρνεις το πρόσωπο με το οποίο δεν τα βρίσκεις και να του τα λες ευθέως, έτσι; Χθες δεν λέγαμε ότι ο παρουσιαστής λύνει, δένει, φέρνει, διώχνει; Άρα δεν έχει την παντοδυναμία που περιεγράφηκε χθες», σημειώνει η Ελεονώρα Μελέτη σε άλλο σημείο.

Δείτε τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη