Το 7ο του παιδί απέκτησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον περασμένο, λίγο πριν ο ίδιος γίνει 80 ετών. Ωστόσο, δεν έχει απασχολήσει τόσο που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έγινε ξανά πατέρας, όσο το μυστήριο που πλανάται γύρω από τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του.

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που έχουν τα μέσα ενημέρωσης στην κατοχή τους για την Τίφανι Τσεν, η οποία έχει συνοδεύσει τον Ντε Νίρο σε ορισμένες δημόσιες εμφανίσεις. Από αυτές, χαρακτηρίστηκε ως μια πράα προσωπικότητα, κάτι που το Radar Online έρχεται να διαψεύσει κατηγορηματικά. 

https://twitter.com/BreakingCN/status/1660298290418831361?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1660298290418831361%7Ctwgr%5Eecf8e93fddf1589d6d6074e344f8bb703fe1200b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1378869%2Fde-niro-ton-ehei-tou-heriou-tis-egine-to-afediko-tou-lene-gia-ti-mustiriodi-sudrofo-tou%2F

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Τσεν έχει βάλει στον Ντε Νίρο τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ασχολείται αποκλειστικά με το μωρό, ενώ τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις τις έχει αναλάβει η 45χρονη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ντε Νίρο δεν έχει υπογράψει κανένα νέο πρότζεκτ, ούτε σχεδιάζει να ενταχθεί σύντομα σε κάποια εταιρεία παραγωγής, καθώς είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη φροντίδα της μικρής.

«Μπορεί να φαίνεται πράα δημοσίως, αλλά πίσω από τις κάμερες, τον έχει του χεριού της. Πάντα του άρεσαν οι γυναίκες που είναι ζωηρές, αξιοπρεπείς και έξυπνες» είπε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, ενώ μια άλλη πηγή συμπλήρωσε: «Είναι το αφεντικό του, αλλά ο καθένας μπορεί να δει ότι είναι ευτυχισμένος. Ο Μπομπ σπάνια δείχνει συναισθήματα δημοσίως, αλλά οι φίλοι του θα πουν ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που ξαναέγινε μπαμπάς – ακόμα και σε αυτή την ηλικία».

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Όσα είναι γνωστά για την Τίφανι Τσεν

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη για πρώτη με την Τίφανι Τσεν τον Αύγουστο του 2021. Είχε χωρίσει ήδη από τον Νοέμβριο του 2018 από την πρώην του, Γκρέις Χάιταουερ. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πίσω στο 2015, στα γυρίσματα της ταινίας The Intern, όπου η Τσεν, εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών είχε ενεργό ρόλο. Παρά τις διάφορες ευρωπαϊκές τους διακοπές και τα ραντεβού για δείπνο μεταξύ τους, ούτε ο Ντε Νίρο ούτε ο Τσεν έχουν μιλήσει δημόσια για το στάτους της σχέσης τους.

Ως καταξιωμένη επαγγελματίας των πολεμικών τεχνών, η Τσεν έχει κερδίσει πολλές φορές τα εύσημα από τα μέσα ενημέρωσης για τα επιτεύγματά της. Είναι επαγγελματίας πολεμικών τεχνών με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, αφού έχει κερδίσει δεκάδες χρυσά μετάλλια και παγκόσμιους τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η ίδια μεγάλωσε σε ένα αθλητικό περιβάλλον, αφού ο πατέρας της ήταν ο Γκραν Μάστερ, C.C. Chen.

Στην ηλικία των 26, φιλοξενήθηκε στο περιοδικό πολεμικών τεχνών, Hall of Fame, ως μια από τις αθλήτριες της χρονιάς, τον Φεβρουάριο του 2011. «Το σχέδιό μου ήταν πάντα να μάθω πώς να είμαι τόσο σπουδαία όσο ο πατέρας μου» είχε δηλώσει στη συνέντευξη.

Ενώ οι πολεμικές τέχνες είναι η κύρια εστίασή της, το ενδιαφέρον της Chen για το άθλημα προήλθε από το υπόβαθρό της στον χορό σε νεαρή ηλικία, συμπεριλαμβανομένου του μπαλέτου και της χούλα. Ασχολήθηκε επίσης με την κολύμβηση και τη γυμναστική σε ηλικία πέντε ετών, σύμφωνα με το βιογραφικό στην ιστοσελίδα της.

Σε ηλικία οκτώ ετών, η Τσεν ξεκίνησε το καλλιτεχνικό πατινάζ και κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια σε περιφερειακό διαγωνισμό στα 11 της. Σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει την τέχνη της, παρακολούθησε μαθήματα χορού, αλλά γρήγορα έμαθε ότι το τάι τσι ήταν το μυστικό για τη βελτίωση της φόρμας της.

Λόγω του εντυπωσιακού της υπόβαθρου στις πολεμικές τέχνες, συμπεριλήφθηκε σε ένα καστ αστέρων για την ταινία The Intern, σε έναν ρόλο ευθυγραμμισμένο με τις ικανότητές της. Έτσι, ήρθε η γνωριμία της με τον Ντε Νίρο, με την Τσεν να ενσαρκώνει μια δασκάλα Tai Chi που βοηθάει τον πρωταγωνιστή.
Ήταν όμως έξι χρόνια αργότερα όταν ξέσπασαν οι φήμες περί ειδυλλίου. Αύγουστος 2021, οι δυο τους πιασμένοι χέρι-χέρι, κατεβαίνουν από ένα πολυτελές γιοτ στη νότιο Γαλλία, για να συναντήσουν μια παρέα φίλων.

Αργότερα εντοπίστηκαν να φιλιούνται στο σκάφος, όπως αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail.