Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που ο γοητευτικός ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσι εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ως ο νευροχειρουργός Derek «McDreamy» Shepherd στο Grey’s Anatomy, του ABC. Μάλιστα, όταν ο ρόλος του αναγκάστηκε να τελειώσει στην επιτυχημένη σειρά,  μετά από 250 επεισόδια, πολλοί ήταν οι θαυμαστές που είχαν απογοητευτεί. 

Τώρα, ο Πάτρικ Ντέμπσι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2023, από το περιοδικό People. Η ανακοίνωση του ονόματός του προκάλεσε έκπληξη μέχρι και στον ίδιο, αφού είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου κινείται σε καλά επίπεδα» και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου δέχεται ένα μικρό ‘’χτύπημα’’, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Πάτρικ Ντέμπσι

Ο Πάτρικ Ντέμπσι ήταν κάποτε ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ. Πλέον πρωταγωνιστεί στη βιογραφική ταινία «Ferrari», σε σκηνοθεσία Michael Mann, στον ρόλο του Ιταλού οδηγού της Formula 1, Πιέρο Ταρούφι.