Σε τηλενουβέλα τείνει να καταλήξει ο χωρισμός της Shakira με τον Gerard Pique, με νέο δημοσίευμα που ανάβει φωτιές. Ειδικότερα, η Page Six αναφέρει πως οι θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας, εντόπισαν την νυν σύντροφο του ποδοσφαιριστή, από διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος ενώ βρισκόταν σπίτι του, το 2021.

Το πρόβλημα είναι πως το 2021 το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, γεγονός που δείχνει την απιστία του Pique. Το βίντεο προφανώς διέρρευσε και έγινε viral, με τη Shakira να είναι συντετριμμένη, όπως δήλωσε άτομο από το στενό περιβάλλον της στην ιστοσελίδα. «Είναι συντετριμμένη όταν μαθαίνει ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/Vr3gEzZIbng

Μάλιστα, την εποχή που έγινε η συνέντευξη, η Shakira βρισκόταν σε ταξίδια με τα παιδιά της. Έλειπε ο γάτος, χόρεψε το ποντίκι σαν να λέμε.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον 10 τραυματίες κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεοκλιπ του French Montana

Από την άλλη βέβαια, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος από το βίντεο είναι ότι ο Pique είχε μια γυναικεία παρουσία στο σπίτι του, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι είναι η Clara Chía Marti. Προφανώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι αυτή, μιας και θέλουν να δημιουργήσουν ένα κυνήγι μαγισσών.