Ο χωρισμός της Shakira και του Gerard Pique τείνει να γίνει τηλενουβέλα. Εκεί που τα δημοσιεύματα είχαν καταλαγιάσει, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έβαλε κι άλλο λάδι στη φωτιά με το νέο της τραγούδι αφιερωμένο στον πρώην σύντροφό της και τη νυν σχέση του.

Είναι ξεκάθαρο πως είναι πληγωμένη και δεν σκέφτεται καθαρά. Η απιστία δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν το μαθαίνει όλος ο κόσμος. Στο μεταξύ, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το μυαλό μας θα πηγαίνει πάντα στην Jennifer Aniston και στο πόσο άψογα χειρίστηκε το κέρατο του Pitt με την Jolie. Μπορείς στο σπίτι σου και να κλαις, να πενθείς, να χτυπιέσαι, αλλά in public πρέπει να προσέχεις τι αφορμές δίνεις, ειδικά όταν στη μέση υπάρχουν παιδιά.

Στον χωρισμό της Shakira και του Pique έχουν βγει όλα στη φορά. Κυρίως οι ατασθαλίες του ποδοσφαιριστή που είχε απιστήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την τραγουδίστρια. Το πώς όμως η Shakira τον «τσάκωσε» δεν είχε απαντηθεί, γι’αυτό και η Daily Mirror έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό.

Όπως γράφεται στο δημοσίευμα, η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε πως ο Pique την απατούσε από μία μαρμελάδα της. Παρατήρησε πως είχε φαγωθεί, όσο εκείνη έλειπε σε ταξίδι. Σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε η ιστοσελίδα, ούτε τα παιδιά, ούτε ο ποδοσφαιριστής τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος την έφαγε. Κάπως έτσι τα συνδύασε η Shakira.

Αυτό, μάλιστα, επιβεβαιώνεται από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Te Felicito», όπου και σε αυτό μιλάει για την απιστία που δέχθηκε. Σε κάποιο σημείο, η τραγουδίστρια ανοίγει ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο βρίσκει το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Στο μεταξύ, η σχέση του Pique με την νυν συντροφό του δεν συνέβη μετά τον χωρισμό αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Shakira. Παρόλα αυτά, ο πρώην αμυντικός της Barcelona την είχε απατήσει περισσότερες από 50 φορές.

Ήταν πολυτάραχος ο βίος του καταπώς λέει και ο δημοσιογράφος Τζόρντι Μαρτίν που ακολουθούσε το ζευγάρι τα χρόνια που ήταν μαζί. Ο Pique «την έχει απατήσει όχι μόνο με την Clara Chía Marti, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Shakira έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα. Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

H Shakira προφανώς και αμέσως κατάλαβε την απιστία με την μαρμελάδα, γιατί ήταν υποψιασμένη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος το «ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Shakira, βρήκε μηνύματα με τη Bar Refaeli  \και δεν ήταν απλά μηνύματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις».